«Δέχτηκα απειλές να μην ασχοληθώ με τη δολοφονία Καραϊβάζ» – Έπεσε ταφόπλακα στην υπόθεση (video) - celebs.gr

Breaking

«Δέχτηκα απειλές να μην ασχοληθώ με τη δολοφονία Καραϊβάζ» – Έπεσε ταφόπλακα στην υπόθεση (video)

featured image

Δεν υπάρχει ούτε η παραμικρή εξέλιξη στις έρευνες λέει ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας

Έξι ολόκληροι μήνες έχουν περάσει από την εν ψυχρώ δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, ωστόσο καμία εξέλιξη δεν υπάρχει στις έρευνες για τον εντοπισμό των εκτελεστών του. 

Ο  δικηγόρος της οικογένειας του δημοσιογράφου, Απόστολος Λύτρας κατήγγειλε μιλώντας στον Αnt1 ότι δέχτηκε απειλές μέσω mail να μην ασχοληθεί με την υπόθεση: «Είχα δεχθεί ένα mail, το οποίο μου ανέφερε κάποιες πληροφορίες και μου είχε πει να μην ασχοληθώ με την υπόθεση», δήλωσε και πρόσθεσε ότι ενημέρωσε τις αρχές ωστόσο δεν βρέθηκε ποτέ ο αποστολές του mail.


karaivaz 0

Σύμφωνα με τον δικηγόρο δεν υπάρχει καμία απολύτως ενημέρωση ή εξέλιξη για την στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου: «Μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία. Λες κι έχει πέσει μια πλάκα πάνω από την υπόθεση και δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο» τόνισε και πρόσθεσε: «Δυστυχώς, δεν υπάρχουν ακόμα στοιχεία για τους δράστες. Η αστυνομία συλλέγει πληροφορίες. Κάποιο στοιχείο που να μπορεί να οδηγήσει σε σύλληψη δεν υπάρχει. Ο Γιώργος δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Προφανώς, κάποιοι ενοχλήθηκαν από τα κείμενά του. Μαζί με τον Γιώργο δολοφονήθηκε και η δημοσιογραφία» είπε ο δικηγόρος της οικογένειας.
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ