«Ήμουν 18 ετών κι εκείνη 71 όταν την παντρεύτηκα. Σήμερα γιορτάζουμε 6 χρόνια ευτυχισμένου γάμου» - celebs.gr

Breaking

«Ήμουν 18 ετών κι εκείνη 71 όταν την παντρεύτηκα. Σήμερα γιορτάζουμε 6 χρόνια ευτυχισμένου γάμου»

featured image

Τα ζευγάρια με διαφορά ηλικίας είναι πολύ συχνό φαινόμενο και ο 23χρονος Gary Hardwick το επιβεβαιώνει αφού πήρε τη γυναίκα που αγαπάει.

Εκείνος ήταν 18 ετών και εκείνη 71 ετών όταν παντρεύτηκαν. Ο σύζυγος λέει σήμερα πως απέδειξαν στους «τοξικούς» ανθρώπους ότι είχαν άδικο, καθώς το ζευγάρι γιορτάζει την έκτη του επέτειο.

Ο Gary υποστήριξε τη σχέση του και έδωσε συμβουλές και σε ανάλογα ζευγάρια

Ο 23χρονος σήμερα Gary Hardwick συχνά κάνει αναρτήσεις για τη ζωή του με την 76χρονη Almeda, στους λογαριασμούς του στο TikTok και στο Instagram. Πρόσφατα υπερασπίστηκε τη σχέση του καθώς απάντησε σε κάποιον που είναι επίσης σε σχέση με μεγάλη διαφορά ηλικίας.

«Αρχικά συγχαρητήρια σε εσένα και στον σύζυγό σου, χαίρομαι πολύ που ακούω για εσάς παιδιά και για το γεγονός ότι ακολουθήσατε την καρδιά σας και επιλέξατε να ερωτευτείτε ανεξάρτητα από το τι μπορεί να σκέφτονται όλοι οι άλλοι.

Και συγχαρητήρια σε εσένα που είσαι επίσης θαρραλέα και υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου και την αγάπη σου και εκείνα που είσαι ως άτομο, το οποίο επέλεξε να αγαπήσει ανεξαρτήτως αν κάποιοι το αποδέχονται ή όχι», έγραψε σε κάποιον follower, όπως γράφει η Daily Star.


O Gary συνέχισε, γράφοντας πως «κάποιες φορές είναι πραγματικά δύσκολο όταν η οικογένειά σου δεν σε στηρίζει, δεν σε αγαπά για το ποιον αγαπάς, δεν χαίρεται για εσένα αλλά κάποιες φορές πρέπει να ξεκόψουμε από ανθρώπους στη ζωή μας, οι οποίοι είναι τοξικοί, χωρίς να έχει σημασία αν είναι οικογένεια ή όχι.

Γιατί στο τέλος της ημέρας, η οικογένεια δεν έχει να κάνει με το αίμα, αλλά με τους ανθρώπους που σε στηρίζουν και σε αγαπούν για εσένα.

Η Almeda και εγώ τα έχουμε ζήσει και καταλαβαίνουμε και οι δύο τι συμβαίνει. Ποτέ μην αφήσεις κανέναν να σου κλέψει την ευτυχία σου είτε είναι οικογένεια είτε φίλοι. Όταν αποκόψεις τους τοξικούς από τη ζωή σου, θα είσαι πολύ πιο χαρούμενη».

«Έξι χρόνια πριν πήρα την καλύτερη απόφαση της ζωής μου» λέει για τη γυναίκα του

Η Almeda και ο Gary παντρεύτηκαν το 2015, δύο εβδομάδες αφότου  συναντήθηκαν στην κηδεία του γιου της Robert. Τότε ο Gary ήταν 18 ετών και είχε πρόσφατα χωρίσει από μία 77χρονη, αναφέρει το δημοσίευμα.

Αναφερόμενος στη γυναίκα του, η οποία είναι σήμερα 76 ετών, στην επέτειό τους, ο Gary από το Τενεσί, έγραψε ένα τρυφερό μήνυμα στο Instagram. «Χαρούμενη επέτειο στην πιο απίστευτη γυναίκα στον κόσμο. Έξι χρόνια πριν σαν σήμερα πήρα την καλύτερη απόφαση της ζωής μου, είπα το δέχομαι στην αγάπη της ζωής μου, στη μία και μοναδική αδερφή ψυχή μου», έγραψε, μεταξύ άλλων.

Μάλιστα δημοσιεύουν και πικάντικα βίντεο τους στο διαδίκτυο μέσω της πλατφόρμας του onlyfans! γυναίκα
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ