Γιώργος Μουκίδης κατά εμβολίου: Παραδέχομαι τον Γρηγόρη Πετράκο και συμφωνώ με όσα λέει. Έχω νοσήσει 2 φορές - celebs.gr

Breaking

Γιώργος Μουκίδης κατά εμβολίου: Παραδέχομαι τον Γρηγόρη Πετράκο και συμφωνώ με όσα λέει. Έχω νοσήσει 2 φορές

featured image

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA μίλησε την Πέμπτη ο Γιώργος Μουκίδης.

Ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε στην περιπέτεια που βίωσε με τον κορωνοϊό, αλλά και στην άρνησή του να εμβολιαστεί κατά του ιού.

«Αυτό το συγκεκριμένο εμβόλιο δεν το πιστεύω»


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε την εικόνα που διέγραψε η Τόνια Σωτηροπούλου – Έκανε τα ίδια με τον Ξαρχό

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγνώριστη η Κουτσελίνη πριν τις πλαστικές!

«Είναι καλό να προσέχουμε τι λέμε και τι κάνουμε γιατί δεν είναι ακριβώς αυτό το πράγμα που μας λένε ότι είναι, είναι κάτι άλλο. Τώρα το τι είναι το ξέρουν αυτοί. Εγώ έχω περάσει δυο φορές covid μια τον Μάρτιο του 2020 και μια τον Αύγουστο του 2021. Δεν έχω κάνει το εμβόλιο. Αυτό το συγκεκριμένο εμβόλιο δεν το πιστεύω, τα υπόλοιπα γενικά για τα παιδάκια ναι. Τα παιδάκια τα χρειάζονται αλλά αυτό το συγκεκριμένο δε ξέρουμε τι κάνει», ανέφερε αρχικά.


«Γι’ αυτές τις λεπτομέρειες πρέπει να ρωτήσετε κάποιους άλλους που είναι πιο ενημερωμένοι, που δεν είναι ούτε αρνητές, ούτε αντιεμβολιαστές, ούτε τίποτα από αυτές τις βλακείες που λένε. Ψεκασμένοι κτλ. Σε αυτές τις κατηγορίες ανήκουν και πάρα πολλοί επιστήμονες και νομπελίστες αλλά αυτά δε τα λένε στον κόσμο», πρόσθεσε ο Γιώργος Μουκίδης.

Γιώργος Μουκίδης: «Εννοείται ότι συμφωνώ με όσα λέει ο Γρηγόρης Πετράκος»

Στην ερώτηση για το αν παραδέχεται τον Γρηγόρη Πετράκο για τις απόψεις του περί κορωνοϊού και εμβολίου, ο Γιώργος Μουκίδης είπε:  «Πάρτε μια συνέντευξη από τον Πετράκο να σας τα πει που τα ξέρει καλά. Εγώ τον παραδέχομαι και δεν καταλαβαίνω αυτούς που λένε «γιατί μιλάει αφού είναι τραγουδιστής». Τι θα πει γιατί μιλάει; Βλέπει νούμερα, παρατηρεί. Εννοείται ότι συμφωνώ με όσα λέει. Αυτά που λέει είναι πράγματα δημοσιευμένα, είναι αριθμοί, τα νούμερα δε μπορούν να πουν ψέματα».

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ