Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη με αεροπορική εταιρία: «Ψωμόλυσσες! Τους πέταξα 50 ευρώ και έφυγα. Καλά δεν έκανα;» - celebs.gr

Breaking

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη με αεροπορική εταιρία: «Ψωμόλυσσες! Τους πέταξα 50 ευρώ και έφυγα. Καλά δεν έκανα;»

featured image

Προκαλεί για ακόμη μία φορά η Ιωάννα Τούνη καθώς μία ανάρτησή της από το αεροδρόμιο προκάλεσε πληθώρα αρνητικών σχολίων στα κοινωνικά δίκτυα.

Αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τη συμπεριφορά της influencer, Ιωάννας Τούνη, στο αεροδρόμιο, κατά ελληνικής αεροπορικής εταιρείας, καθώς, αμφισβητώντας τους κανόνες που επικρατούν διεθνώς για τα αεροπορικά ταξίδια, θεώρησε «ασέβεια» το γεγονός ότι της ζήτησαν 40 ευρώ για τα δύο κιλά παραπάνω που ζύγιζε η χειραποσκευή της. Η Ιωάννα Τούνη έκανε μάλιστα και δημοσκόπηση στο Instagram για να δει ποιος έχει τελικά δίκιο.

Η Ιωάννα Τούνη, εξοργισμένη με τα 40 ευρώ που υποχρεούταν να πληρώσει, έκανε στόρι στο Instagram, χαρακτηρίζοντας την εταιρεία «ψωμόλυσσες» και λέγοντας πως στην εταιρεία «έχει δώσει ένα σκασμό λεφτά» και πως «πετάει μαζί της δυο φορές την εβδομάδα». Μετά από σκηνικό που ακολούθησε, ισχυρίζεται ότι πέταξε στους υπάλληλους 50 ευρώ και έφυγε. Ιωάννα Τούνη Υπήρξαν αντιδράσεις από τους χρήστες του Twitter, τονίζοντας πως η συμπεριφορά της Τούνη είναι καταδικαστέα, καθώς δεν φταίνε σε τίποτα οι υπάλληλοι της εταιρείας για τη… δημοτικότητα της influencer. Φυσικό επακόλουθο ήταν η Ιωάννα Τούνη να δεχθεί αρνητικά σχόλια για τη δήλωσή της.


Δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν αντιδράσεις με ανάρτησή της. Τον Αύγουστο η Ιωάννα Τούνη είχε προκαλέσει την οργή των χρηστών, καθώς είχε νευριάσει με το ότι δεν υπήρχε ανοιχτό εστιατόριο στους Παξούς το μεσημέρι για να την εξυπηρετήσει.
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου