Χαμός στο δικαστήριο με Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Ακρίτα – Σηκώθηκε έξαλλος ο γνωστός ηθοποιός - celebs.gr

Breaking

Χαμός στο δικαστήριο με Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Ακρίτα – Σηκώθηκε έξαλλος ο γνωστός ηθοποιός

featured image

Μεταξύ αλλων χρησιμοποιήθηκαν λέξεις και ατάκες από τις παραστάσεις του ηθοποιού, ως επιχειρηματολογία, ότι ήθελαν να ψέξουν διάφορες κοινωνικές ομάδες!

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων εκδικάστηκε σήμερα 11/11 η αγωγή που έχει κάνει ο Μάρκος Σεφερλής στην Έλενα Ακρίτα, για ηθική βλάβη εξαιτίας ενός κειμένου της – δείτε εδώ χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» κατά τη διάρκεια της δίκης εξετάστηκαν δύο μάρτυρες, τόσο από την πλευρά του ηθοποιού, όσο και από αυτήν της τηλεκριτικού.

Ένταση μέσα στο δικαστήριο


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Τον μαχαίρωσα μέσα στο αμάξι» είπε ο τράπερ Thug Slime στον εισαγγελέα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ποιος… Ντέμης και ποιος Μπισμπίκης; Η Βανδή φιλάει στο στόμα την…

Όπως λοιπόν ειπώθηκε στην εκπομπή, κατά της διάρκεια της δίκης, χρησιμοποιήθηκαν λέξεις και ατάκες από τις παραστάσεις του ηθοποιού, ως επιχειρηματολογία, ότι ήθελαν να ψέξουν διάφορες κοινωνικές ομάδες.

Ο Μάρκος Σεφερλής ακούγοντας αυτά, εκνευρίστηκε πάρα πολύ και η συνάδελφός του, Αρετή Ζαχαριάδου, είπε ότι εκείνος είναι δίπλα σε όλους και είναι ο μόνος που δίνει δωρεάν εισιτήρια σε ευπαθείς ομάδες.

Επίσης, η Έλενα Ακρίτα, παρουσίασε κάποια λόγια από θεατρικό απόσπασμα πριν από 25-30 χρόνια, όπου ο Μάρκος Σεφερλής συμμετείχε ως απλός ηθοποιός και δεν είχε γράψει, ούτε σκηνοθετήσει την παράσταση. Υπήρχε λοιπόν, προσπάθεια να μεταφερθεί ως δική του δουλειά και εκεί, σηκώθηκε όρθιος, με την δικηγόρο του να υπογραμμίζει ότι αυτά τα λόγια ήταν άλλου δημιουργού.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ