«Μαντλίν της Αυστραλίας»: Ανατριχιάζουν τα ντοκουμέντα από το σπίτι του απαγωγέα – Το άρρωστο πάθος με τις κούκλες - celebs.gr

Breaking

«Μαντλίν της Αυστραλίας»: Ανατριχιάζουν τα ντοκουμέντα από το σπίτι του απαγωγέα – Το άρρωστο πάθος με τις κούκλες

featured image

Νέα στοιχεία σε βάρος του 36χρονου απαγωγέα της Κλίο Σμιθ – Η εμμονή με τις κούκλες

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τον 36χρονο Τέρι Κέλι, τον άνδρα που συνελήφθη ως ο απαγωγέας της 4χρονης Σμιθ Κλίο που εντοπίστηκε μετά από 18 ημέρες.

Το 4χρονο κοριτσάκι στην Αυστραλία, που εξαφανίστηκε στις 16 Οκτωβρίου από κάμπινγκ στο οποίο βρισκόταν με τους γονείς του, βρέθηκε εχθές «σώο και αβλαβές» σε ένα σπίτι, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πέθανε 37χρονη έγκυος- «Η γυναικολόγος της έλεγε να μην εμβολιαστεί»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Kάθετος ο Βασιλακόπουλος: «Δεν έχω πάει στα παρατράγουδα της Αννίτας Πάνια», η απάντηση στην Έλενα Ακρίτα

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Τέρι Κέλι κατηγορείται πλέον επίσημα για την απαγωγή της 4χρονης Κλίο Σμιθ, γνωστή διεθνώς και ως «Μαντλίν της Αυστραλίας».

Ο Τέρι Κέλι, σύμφωνα με την Daily Mail, είναι ο άνδρας που οι Αρχές πιστεύουν ότι άρπαξε το μικρό κορίτσι ενώ βρισκόταν σε διακοπές σε κάμπινγκ με τους γονείς του, και το κράτησε αιχμάλωτο στο σπίτι του στο Καρνάρβον για 18 ολόκληρες ημέρες.

«Μάντλιν της Αυστραλίας»: Ο απαγωγέας της έχει εμμονή με τις κούκλες Bratz

Ο άνδρας που κατηγορήθηκε επίσημα για την απαγωγή της τετράχρονης Κλίο Σμιθ, σύμφωνα με την Daily Mail, είχε εμμονή με τις κούκλες Bratz ενώ επίσης είχε ένα δωμάτιο γεμάτο με παιχνίδια στο σπίτι του.

Μετά τη σύλληψή του, έχουν εντοπιστεί αρκετά προφίλ που είχε στα social media, όπου μιλάει για την αγάπη του στις κούκλες Bratz. Ένας από τους λογαριασμούς του είναι πλήρως αφιερωμένος στην εμμονή του με τις κούκλες, και περιλαμβάνει φωτογραφίες από ένα δωμάτιο γεμάτο με παιχνίδια.

κούκλες


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο 36χρονος πιστεύεται ότι είχε εμμονή με τις κούκλες και ότι είχε δημιουργήσει πλήθος ψεύτικων προφίλ, με αναφορές σε μέλη της φανταστικής του οικογένειας.

κούκλες

Υπενθυμίζεται ότι ο 36χρονος χθες, Τετάρτη, σύμφωνα με την Daily Mail, ο Κέλι φέρεται να δέχτηκε επίθεση μερικές ώρες μετά τη σύλληψή του από έναν συγκρατούμενό του, o οποίος εξοργίστηκε όταν έμαθε ποιος ήταν.

Όπως εξηγεί η βρετανική εφημερίδα (η οποία μάλιστα δημοσιεύει βίντεο του υπόπτου μέσα από το ασθενοφόρο) ο Κέλι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι και μερικές ώρες μετά πήρε εξιτήριο.

Ωστόσο, η τοπική αστυνομία αποκάλυψε σήμερα ότι ο 36χρονος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για δεύτερη φορά, εξαιτίας νέων τραυμάτων που προκλήθηκαν ενώ ήταν μόνος του στο κελί του.

Το ιστορικό της υπόθεσης

Η Κλίο Σμιθ εθεάθη τελευταία φορά μέσα στη σκηνή της οικογένειάς της κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της 16ης Οκτωβρίου, στο απομακρυσμένο κάμπινγκ Μπλόουχοουλς Σακς στο Μακλίοντ με αποτέλεσμα να γίνουν εκτεταμένες έρευνες από θαλάσσης και από ξηράς, με μπλόκα της αστυνομίας σε δρόμους και με την εξέταση οπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας.

Η μητέρα της είχε ξυπνήσει στις 6 το πρωί εκείνης της ημέρας και είχε βρει το φερμουάρ της σκηνής κατεβασμένο και την Κλίο εξαφανισμένη. Τελικά η μικρή βρέθηκε ασφαλής νωρίς χθες το πρωί όταν η αστυνομία εισέβαλε σε ένα σπίτι στο Κάρναρβον, μια πόλη που βρίσκεται 100 χιλιόμετρα νότια από το κάμπινγκ στη βορειοδυτική ακτή της πολιτείας.

Το σπίτι απέχει μόλις τρία χιλιόμετρα από το σπίτι της οικογένειας της Κλίο, όπως μετέδωσαν τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης.

Η αστυνομία έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ένα ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή που εισέβαλε στο σπίτι και βρήκε την Κλίο σε ένα από τα δωμάτια. «Την έχουμε. Την έχουμε», ακούγεται ένας αστυνομικός να λέει.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ