Πειραιάς ΤΩΡΑ – Προσέλαβε “αποκλειστική” για την μητέρα της και την βρήκε σακατεμένη - celebs.gr

Breaking

Πειραιάς ΤΩΡΑ – Προσέλαβε “αποκλειστική” για την μητέρα της και την βρήκε σακατεμένη

featured image

Σοκάρουν οι εικόνες που ήρθαν στο φως μιας γυναίκας ηλικιωμένης, η οποία όπως καταγγέλλει η κόρη της έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού μέσα στο νοσοκομείο, από μια αποκλειστική νοσοκόμα.

Όπως λέει η κόρη της Λώρα Πιπέρη στο STAR, βρήκε την μητέρα της αιμόφυρτη και με μώλωπες σε ολόκληρο το σώμα.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Χάρης Ρώμας: «Χώρισα μετά από δέκα χρόνια σχέσης για τα εμβόλια»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Είχε κάνει και τις 3 δόσεις – Όλες οι τελευταίες εξελίξεις

«Μας άφηναν κάρτες για αποκλειστικές, πήρα το γραφείο ζήτησα ελληνίδα μου είπαν ότι είναι νόμιμες με χαρτιά κτλ. Στις 6 το πρωί που γύρισα βρήκα τη μητέρα μου αιμόφυρτη, με σπασμένο κεφάλι, σπασμένη μύτη και μώλωπες σε όλο της το σώμα. Η αποκλειστική που ήταν ακόμα εκεί μου είπε ότι δεν ξέρει πως συνέβη όλο αυτό. Κάναμε αξονική και μου είπαν οι γιατροί ότι είναι χτυπημένη με αιχμηρό αντικείμενο, που σημαίνει ότι η συγκεκριμένη την χτύπησε. Η μητέρα μου έχει άνοια, δεν αντιδρά άρα αποκλείεται να την προκάλεσε κάπως” λέει η κόρη της.

Η ηλικιωμένη γυναίκα νοσηλεύεται στο “Τζάνειο” με κάταγμα στη μύτη και ράμματα στο κεφάλι. Τα χτυπήματα ήταν τόσο βίαια που άρχισε να φωνάζει μέσα στον θάλαμο του νοσοκομείου, όμως όπως λέει η κόρη της, κανείς δεν την άκουσε για να τη βοηθήσει. Οι κάρτες που υπάρχουν στο νοσοκομείο αναφέρουν ότι όλες οι αποκλειστικές νοσοκόμες είναι Ελληνίδες, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ