Νεκρός ο πατέρας του Αλέξανδρο Παπανδρέου από κορωνοϊό λίγες μέρες μετά την θεία του - celebs.gr

Breaking

Νεκρός ο πατέρας του Αλέξανδρο Παπανδρέου από κορωνοϊό λίγες μέρες μετά την θεία του

featured image

Δύσκολες ώρες βιώνει ο γνωστός σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου, ο οποίος έχασε τον πατέρα του από κορωνοϊό.

Ο πατέρας του Αλέξανδρου Παπανδρέου έφυγε από τη ζωή την Κυριακή, από κορωνοϊο.

Η θλιβερή είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή «Love it» και την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία εξέφρασε τη συμπαράστασή της στον σεφ της εκπομπής.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μοιράζει λεφτά ο Μητσοτάκης! Μποναμάς 900 ευρώ τα Χριστούγεννα – Δες αν είσαι στους δικαιούχους

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τέλος από τη Φάρμα ο Σταμάτης Γαρδέλης : Ο άγριoς καυγάς που τον ανάγκασε να αποχωρήσει

«Να ευχηθούμε τηλεοπτικά συλλυπητήρια στον Αλέξανδρο Παπανδρέου τον σεφ μας. Ο πατέρας του δεν τα κατάφερε και έφυγε νικημένος από κορωνοϊό. Δεν θα τον έχουμε κοντά μας. Του στέλνουμε την αγάπη μας και τη συμπαράστασή μας», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου για τον σεφ.


Υπενθυμίζεται ότι, πριν από μερικές ημέρες ο σεφ της εκπομπής «Love It», δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, αναφερόμενος στη θεία του που έχασε από κορωνοϊό, αλλά και στον πατέρα του, που νοσηλεύονταν με Covid-19 στο νοσοκομείο.

«Δεν είμαι καλά. Έχασα τη θεία μου και ο μπαμπάς μου είναι στο νοσοκομείο με κορωνοϊό και είναι σοβαρά. Εμβολιαστείτε! Το πιο απλό πράγμα είναι να εμβολιαστείτε και ειδικά για τους μεγάλους ανθρώπους. Η ζωή συνεχίζεται και δεν αλλάζει κάτι. Και δεν πρέπει να χάνουμε το χαμόγελό μας», είπε ο Αλέξανδρος Παπανδρέου μη μπορώντας να κρατήσει τα δάκρυά του.

«Ευτυχώς ήταν πλήρης ημερών η θεία μου η Μαρία που έφυγε από covid. Και ο μπαμπάς με covid στο νοσοκομείο. Είναι 90 ετών αλλά ήταν και οι δύο κοτσονάτοι. Και οι δύο γιατροί αλλά δεν θέλανε να κάνουν το εμβόλιο. Επιστήμονες και οι δύο. Δεν ήταν αντιεμβολιστές. Σου λέει “εμείς είμαστε μεγάλοι άνθρωποι στο σπίτι ποιος θα μας κολλήσει”», είπε στη συνέχεια ο Αλέξανδρος Παπανδρέου.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ