Οργισμένος ο Χατζηνικολάου με τα "τρολ" - Η απάντηση ήταν πολύ χειρότερη απο αυτή που περίμενε - celebs.gr

Breaking

Οργισμένος ο Χατζηνικολάου με τα "τρολ" - Η απάντηση ήταν πολύ χειρότερη απο αυτή που περίμενε

featured image

Τι έγραψε στο Twitter o δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας Real News, με αφορμή την κριτική για το ρεπορτάζ που «φιλοξένησε» η εφημερίδα Realnews με τίτλο «Η τρομοκρατία των trolls!».

Για «χυδαία επίθεση λάσπης» εναντίον του κάνει λόγο σε ανάρτησή του στο twitter ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας Real News Νίκος Χατζηνικολάου με αφορμή το γεγονός ότι δέχθηκε… σφοδρές επικρίσεις για το ρεπορτάζ που «φιλοξένησε» η εφημερίδα Realnews με τίτλο «Η τρομοκρατία των trolls!».

Όπως σχολίασε μέσω twitter ο Νίκος Χατζηνικολάου: «Η χυδαία επίθεση λάσπης που εκτυλίσσεται εναντίον μου, με στόχο την προσωπική μου εξόντωση, επειδή η Realnews τόλμησε να δημοσιεύσει τις καταγγελίες που έγιναν στον εισαγγελέα για τη δράση των τρολ, δεν θα μείνει αναπάντητη. Το υλικό συγκεντρώνεται και θα αποσταλεί στη δικαιοσύνη».

Σημειώνεται, πως το Σαββατοκύριακο η εφημερίδα Real News φιλοξένησε ρεπορτάζ, στο οποίο αναφερόταν σε «δράση των «κουκουλοφόρων» του διαδικτύου, που έχει προκαλέσει την κινητοποίηση της Δικαιοσύνης.

Στον αντίποδα, το hashtag #cancel_chatzinikolaou «τρεντάρει» αυτή την στιγμή στο twitter! Χιλιάδες είναι οι χρήστες που αποδοκιμάζουν ανοιχτα τον Χατζηνικολάου για αυτή την μέχρι σήμερα πορεία του.

Πάρτε ένα δείγμα τι γίνεται στο twitter..

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ