Η Μαίρη ξεφτιλίζει και την μάνα του Ξιαρχό – «Δεν μου κάνει η συγγνώμη της» - celebs.gr

Breaking

Η Μαίρη ξεφτιλίζει και την μάνα του Ξιαρχό – «Δεν μου κάνει η συγγνώμη της»

featured image

Οργισμένη είναι η αντίδραση της νεαρής κοπέλας που δέχθηκε το διαδικτυακό bullying από τον Τάσο Ξιαρχό μετά τις δηλώσεις της μητέρας ότι ζητά συγγνώμη εκ μέρους του παιδιού της για όσα έκανε στην Μαίρη.

«Οι μανούλες, όπως πάντα, προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα των παιδιών τους. Όχι δεν μου κάνει (σ.σ. η συγγνώμη), ας απολογηθεί ο ίδιος για τα κλάματα που εγώ εριξα. Δεν φταίει η μαμά του αλλά ο ίδιος» αναφέρει αρχικά στα ΝΕΑ η κοπέλα και προσθέτει:«Και δεν δέχομαι επίσης να έχει το κουράγιο να βγαίνει στις κάμερες να μιλήσει και σε εμένα να μην έχει στείλει ούτε ένα μήνυμα, ούτε εκείνος, ούτε η κοπέλα που ήταν μαζί του και δεν έκανε τίποτα».


Η 30χρονη αποκαλύπτει, επίσης, ότι μετά το bullying που δέχθηκε και την έκταση που πήρε η υπόθεση «δέχομαι διάφορα μηνύματα και αρνητικά και θετικά. Τα θετικά τα διαβάζω και χαίρομαι που γυναίκες αλλά και άντρες δεν βάζουν ταμπέλες και ανοίγουν το μυαλό τους. Στα αρνητικά απαντάω επίσης και προσπαθώ να καταλάβω γιατί. Αν το μυαλό μου φτάνει ως εκεί, τότε απλά εξηγώ, αν όχι, τότε λυπάμαι για τους γονείς που απέτυχαν».

H μητέρα του Τάσου Ξιαρχό μίλησε πριν από δύο ημέρες και αφού αποκάλυψε ότι δέχεται αρνητικά μηνύματα για τον γιο της λέγοντας «μου στέλνουν πάρα πολύ άσχημα μηνύματα. Ξέρετε τι είναι σε μια μάνα να λένε «θα αποτελειώσουμε τον γιο σου»; Ντροπή!» ενώ στη συνέχεια είπε προς την κοπέλα που έπεσε θύμα bullying από τον γιο της: «Ζητάω συγνώμη από την κοπέλα, χίλια συγνώμη. Θα της ζητήσει και ο Τάσος όταν θα έρθει η ώρα».




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ