Το νοσοκομείο Γεννηματάς …αδειάζει την Παγώνη για τα ράντζα από το «Σωτήρια»! - celebs.gr

Breaking

Το νοσοκομείο Γεννηματάς …αδειάζει την Παγώνη για τα ράντζα από το «Σωτήρια»!

featured image

«Δεν υπήρξε αύξηση στις εισαγωγές στο ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς» σε σύγκριση με την προηγούμενη εφημερία», τονίζει με ανακοίνωση του το νοσοκομείο αναφερόμενο στις δηλώσεις που έκανε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, διαψεύδοντας επίσης ότι έγινε δανεισμός ράντζων από το «Σωτηρία».

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ είχε κάνει λόγο για «Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου» κατά τη χθεσινή εφημερία του νοσοκομείου Γεννηματάς. «Είχαμε μια νύχτα πάρα πολύ δύσκολη, η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου, πήραμε ράντζα δανεικά από το Σωτηρία», είπε, «από τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας πάει το πράγμα για 10.000 κρούσματα αυτή την εβδομάδα», πρόσθεσε.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε την εικόνα που διέγραψε η Τόνια Σωτηροπούλου – Έκανε τα ίδια με τον Ξαρχό

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγνώριστη η Κουτσελίνη πριν τις πλαστικές!

Η ανακοίνωση του ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς»


«Αναφορικά με δηλώσεις της Προέδρου της ΕΙΝΑΠ ως προς τις εφημερίες στις 7-8/11/2021, διευκρινίζεται ότι το σύνολο των εισαγωγών Covid/ non Covid περιστατικών παρουσιάζει σταθερότητα, συγκριτικά με την προηγούμενη ημερομηνία εφημέρευσης, ενώ ειδικά τα περιστατικά Covid εμφανίζονται μειωμένα (16 έναντι 25 στις 30/10/2021).

Σχετικά με τις επικουρικές κλίνες, στη χθεσινή εφημερία αναπτύχθηκαν 24 (35 στην εφημερία της 30ης Οκτωβρίου). Με την έκδοση εξιτηρίων, οι ασθενείς θα προωθηθούν σταδιακά στους θαλάμους των Κλινικών του Νοσοκομείου.

Τέλος, επισημαίνεται ότι στο Νοσοκομείο δεν υπήρξε ανάγκη και δεν πραγματοποιήθηκε καμία ενίσχυση σε υλικό (επικουρικές κλίνες κλπ.), από το Γ.Ν.Ν.Θ. «ΣΩΤΗΡΙΑ» ή από άλλη Μονάδα Υγείας.»

Μάλιστα, επισυνάπτεται και σχετικός πίνακας:

[/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ