Δύσκολες ώρες για τον Μάρκο Σεφερλή: Στα δικαστήρια ο ηθοποιός, χωρίς να κάνει καμία δήλωση στις κάμερες - celebs.gr

Breaking

Δύσκολες ώρες για τον Μάρκο Σεφερλή: Στα δικαστήρια ο ηθοποιός, χωρίς να κάνει καμία δήλωση στις κάμερες

featured image

Στα δικαστήρια οδηγείται σήμερα ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Ακρίτα για μία υπόθεση καταγγελίας για ηθική βλάβη και δυσφήμιση.

Πρόκειται για μια υπόθεση που κρατά εδώ και περίπου τρία χρόνια. Στα δικαστήρια της Ευελπίδων εκδικάζεται σήμερα η αγωγή που έχει κάνει ο Μάρκος Σεφερλής στην Έλενα Ακρίτα, για ηθική βλάβη.

Τι συνέβη μεταξύ Ακρίτα και Σεφερλή


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Τον μαχαίρωσα μέσα στο αμάξι» είπε ο τράπερ Thug Slime στον εισαγγελέα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ποιος… Ντέμης και ποιος Μπισμπίκης; Η Βανδή φιλάει στο στόμα την…

Όλα ξεκίνησαν όταν εκείνη είχε δημοσιεύσει ένα κείμενο για την παράσταση «Ζητείται ψεύτης» την οποία ετοίμαζε και η οποία τελικά δεν έγινε ποτέ. Ο Μάρκος Σεφερλής έδωσε το «παρών» στα δικαστήρια από νωρίς, έχοντας στο πλευρό του τη συνάδελφό του Αρετή Ζαχαριάδου, ενώ στην αγωγή του ζητά 100.000 ευρώ από την Έλενα Ακρίτα.


«Υπήρχαν αναβολές και καθυστερήσεις λόγω κορωνοϊού. Σήμερα όμως θα εκδικαστεί η υπόθεση. Ο Μάρκος Σεφερλής ζητά την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης», είπε ο δικηγόρος του, κ. Σαρρής.

Να σας θυμίσουμε πως η Έλενα Ακρίτα σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε αποκαλύψει:

«Μέσα από την αγωγή που μας έκανε, ζητάει 100 χιλιάδες ευρώ από τον ιδιοκτήτη των «Νέων», άλλες 100 χιλιάδες από τον διευθυντή και άλλες 100 χιλιάδες από εμένα… Αυτό που είναι απίστευτο είναι ότι ζητάει και την προσωποκράτηση του διευθυντή και τη δική μου».

Η Έλενα Ακρίτα έγραψε ένα κείμενο στο οποίο σχολίαζε τον τρόπο με τον οποίο ο Μάρκος Σεφερλής σατιρίζει κάποιες καταστάσεις και κάποια πράγματα στα σύγχρονα χρόνια. Αναφέρει πως οι καιροί έχουν αλλάξει και ότι ακόμα και η σάτιρα πρέπει να σέβεται τα όρια των ατόμων. Το κείμενο αυτό στα «Νέα» στάθηκε η αφορμή να οδηγηθούν στα δικαστήρια.

Δείτε το βίντεο

[/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ