Τύχη «βουνό» είχε ο Έλληνας στο τελεφερίκ που έπεσε στην Τσεχία - celebs.gr

Breaking

Τύχη «βουνό» είχε ο Έλληνας στο τελεφερίκ που έπεσε στην Τσεχία

featured image
Ένας φίλος καθυστέρησε Έλληνα, ο οποίος την τελευταία στιγμή δεν ανέβηκε στο μοιραίο τελεφερίκ που κατέρρευσε στην Τσεχία.

Τη ζωή του έχασε ένας άνθρωπος στην Τσεχία, έπειτα από την κατάρρευση καμπίνας τελεφερίκ, την ώρα που ένας Έλληνας είχε τύχη «βουνό». Ο συγκεκριμένος είχε αποφασίσει να μπει στο τελεφερίκ και να επισκεφτεί το σημείο στα 1.000 μέτρα στο όρος Τζέστεντ.

Για καλή του τύχη όμως καθυστέρησε εξαιτίας μιας συνάντησης που είχε με έναν φίλο του, με αποτέλεσμα να χάσει στο… παρά πέντε το μοιραίο δρομολόγιο του τελεφερίκ.


Μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN ανέφερε: «Δεν άναψα λαμπάδα, προς το λαχείο είμαι… Είναι ένα πρωτοφανές γεγονός για τις εγκαταστάσεις εκεί. Είναι ένα αναγνωρισμένο αρχιτεκτονικό μνημείο της χώρας. Η ειρωνεία της τύχης είναι ότι από σήμερα θα έμενε κλειστό για την ετήσια συντήρηση. Ήταν γραφτό του ανθρώπου να φύγει έτσι άδικα και ήταν τυχερό από την πλευρά μας να καθυστερήσουμε και να μην κατέβουμε μαζί του».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Εμφανίστηκε από το πουθενά ένας φίλος και καθήσαμε να του κάνουμε παρέα και να κουβεντιάσουμε. Αυτή η καθυστέρηση ήταν καθοριστική στο να μην πάρουμε το βαγόνι που κατέβαινε».




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ