Πόσο χρόνο παίρνει στον Elon Musk για να βγάλει τον μισθό σου; - celebs.gr

Breaking

Πόσο χρόνο παίρνει στον Elon Musk για να βγάλει τον μισθό σου;

featured image

Καλύτερα να μην μάθεις ποτέ την απάντηση σε αυτό το ερώτημα.

Αν και πολλοί μπορεί να μην το γνωρίζουν ή να μην το θυμούνται, o Elon Mask δεν ήταν αυτός που ίδρυσε την Tesla Motors. Το έκαναν οι Martin Eberhard και Marc Tarpenning το μακρινό 2003. Ο Mask, όμως, ήταν αυτός που έκανε μια αρκετά σημαντική επένδυση στην εταιρεία το αμέσως επόμενο έτος, κέρδισε την προεδρία του διοικητικού της συμβουλίου, ενώ από το 2008 έχει αναλάβει και χρέη διευθύνοντα συμβούλου.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉  Αυτός είναι ο καθηγητής τένις που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η διαφορά είναι στα οπίσθια – Αυτή θα “σβήσει” φέτος απο τη μνήμη μας την Κατσογρεσάκη

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Λύγισε» η Βροχοπούλου – «Ο γιος μου έφυγε, ντρέπεται για την μάνα του»

Από τότε ο Musk έγινε το πρόσωπο της Tesla, κάνοντας την εταιρεία με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, διάσημη σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα αύξησε κατακόρυφα και τους τραπεζικούς του λογαριασμούς. Το 2020 η περιουσία του ήταν περίπου στα 24.6 δισεκατομμύρια δολάρια, με τον ίδιο να βρίσκεται στη θέση νούμερο 31 της λίστας με τους πιο πλούσιους ανθρώπους του πλανήτη σύμφωνα με το Forbes.


Στη φετινή λίστα, όμως, ο Musk φιγουράρει στη δεύτερη θέση (πίσω μόνο από τον Jeff Bezos), με την περιουσία του πλέον να έχει φτάσει τα 151 δισεκατομμύρια δολάρια. Πραγματικά, τα χρήματα του Αμερικανού με καταγωγή από τη Νότια Αφρική επιχειρηματία, δεν μπορεί να τα συλλάβει ο κοινός ανθρώπινος νους.

Τα χρήματα του Elon Musk

Ίσως γι’ αυτό το λόγο μία βρετανική εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων, η Select Car Leasing, αποφάσισε να δημιουργήσει μια (καταθλιπτική) πλατφόρμα, στην οποία μπορεί ο καθένας να τεστάρει σε πόση ώρα ο Elon Musk βγάζει τα χρήματα, που εκείνος παίρνει μέσα σε ένα μήνα ή έναν χρόνο.

Τα χρήματα του Elon Musk

Η πλατφόρμα των Βρετανών μετράει τα χρήματα σε δολάρια και λίρες, αλλά και πάλι το πιάνεις το νόημα. Αν για παράδειγμα, θελήσουμε να δούμε σε πόση ώρα ο Elon Musk βγάζει τον μέσο ετήσιο μισθό των ΗΠΑ, δηλαδή τα 51.480 δολάρια, η απάντηση είναι σε μόλις 2 λεπτά και 15 δεύτερα. Τώρα αν το πάμε πιο συγκεκριμένα και τεστάρουμε π.χ. τα 800 δολάρια, το σύστημα βγάζει 2 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ.

Οκ. Καλύτερα να μην το μαθαίναμε καθόλου.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ