Μυστήριο με την περιουσία του Mad Clip - Τι ψάχνουν οι συγγενείς του - celebs.gr

Breaking

Μυστήριο με την περιουσία του Mad Clip - Τι ψάχνουν οι συγγενείς του

featured image

Μετά την ολοκλήρωση των τοξικολογικών εξετάσεων έρχονται νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας για τον θάνατο του τράπερ Mad Clip, αλλά και για τα χρήματα που είχε στην κατοχή του εκείνο το βράδυ.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του Mega, το ποσοστό αλκοόλ που ανιχνεύθηκε στο αίμα του ήταν 0,9% με όριο το 0,5%, ενώ στις εξετάσεις φάνηκε ότι δεν είχε λάβει οποιαδήποτε άλλη ουσία.

Mad Clip: Τι δήλωσε ο παππούς του

O παππούς του, τράπερ μιλώντας σήμερα στο «Πρωινό» ανέφερε: «Δεν υπήρχε αμφιβολία ότι ήταν μεθυσμένος. Το παιδί ήταν καθαρό».

«Ο Παναγιώτης δεν έδινε σε κανέναν λόγο, ούτε στον πατέρα του ούτε στη μάνα του, όσον αφορά στα χρήματα τα συζητούσε με την Αρετή (η πρώην σύντροφός του). Αυτή γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες των χρημάτων. Αυτή συνδιαχειριζόταν δηλαδή. Από αυτά που έβγαζε χάλαγε. Στο σπίτι δεν άφηνε χρήματα. Δεν βρέθηκαν τα χρήματα, δε βρέθηκε λογαριασμός σε τράπεζα», τόνισε ο κύριος Παναγιώτης.


Στο ίδιο ρεπορτάζ, σημειώθηκε ότι ο Mad Clip είχε μαζέψει 800.000 με 900.000 ευρώ.

Σύμφωνα, με πληροφορίες του Live News, μετά το δυστύχημα συγγενικό του πρόσωπο πήγε στο τμήμα για να ενημερωθεί για τις συνθήκες του τροχαίου και θέλησε να μάθει και πόσα χρήματα είχαν βρεθεί στη σορό του, προκειμένου να τα παραλάβει.

Το ποσό αυτό ήταν 8.000 ευρώ σε μετρητά και βρέθηκε στην τσέπη του, ωστόσο το ποσό αυτό δεν μπορούσε να το παραλάβει. Τα χρήματα ως ορίζεται, κατατέθηκαν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, προκειμένου, εν συνεχεία να αποδοθούν στους νόμιμους κληρονόμους του τράπερ.




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ