“Survivor” – Επιστροφή παίκτη που λάτρεψε ο κόσμος. Δεν είναι ο Ντάνος - celebs.gr

Breaking

“Survivor” – Επιστροφή παίκτη που λάτρεψε ο κόσμος. Δεν είναι ο Ντάνος

featured image

Ο Τούρκος έκανε τη μεγάλη κίνηση, ήρθε σε επαφή με όνομα που θα προκαλέσει ντόρο και του βγάζει εισιτήρια για τον Άγιο Δομίνικο.

Ατζούν Ιλιτζαλί – Survivor: Ο επόμενος κύκλος πλησιάζει και ίσως συντομότερα από ό,τι υπολογίζαμε και για αυτό άρχισαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας τα πρώτα ονόματα από την πλευρά των διάσημων.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πέθανε 37χρονη έγκυος- «Η γυναικολόγος της έλεγε να μην εμβολιαστεί»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Kάθετος ο Βασιλακόπουλος: «Δεν έχω πάει στα παρατράγουδα της Αννίτας Πάνια», η απάντηση στην Έλενα Ακρίτα

Κάπως έτσι κυκλοφόρησε πως ετοιμάζεται το μεγαλύτερο ΜΠΑΜ της χρονιάς. Όχι τα τσιμέντα. Οι φοίνικες θα πέσουν στον Άγιο Δομίνικο. Πραγματικό τσουνάμι. Αλλάς εξηγήσουμε πώς φτάσαμε σε αυτή την επιλογή από τον Ατζούν Ιλιτζαλί…

Η τριάδα είναι παρελθόν

Υπήρξε μια επαφή αρχές του καλοκαιριού των τριών φίλων με την εταιρεία του Νίκου Κοκλώνη Barking Well για μια ταξιδιωτική εκπομπή.  Αλλά χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει για πότε.

Τελικά η Άννα Μαρία με το κανάλι της στο YouTube και το instagram και από την άλλη ο Νίκος στο χωρίο με το μπαρ.

Αλλά όσον αφορά τον Τζέιμς πέρασε το καλοκαίρι στην Ρόδο στην δουλειά του, μαζί με τον μεγάλο του έρωτά την Μαξίν. Μετά που ο καλοκαιρινός έρωτας μας τελείωσε επέστρεψε στην πατρίδα της και ο Τζειμς πήγε παρακάτω.

Πιο συγκεκριμένα ξεκίνησε την συνεργασία με τον Νίκο Κοκλώνη, που έχουν εξαιρετικές σχέσεις.

Αλλά όχι σε κάποια ταξιδιωτική εκπομπή, αλλά στο αγαπημένο σόου του Κοκλώνη. Το J2US. Βλέπουμε να εμφανίζεται εκεί ο Τζέιμς Καφετζής σαν ζευγάρι με την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Όχι με τόσο καλά αποτελέσματα, γιατί πιο κακοφωνίξ καίγεσαι.

Από την άλλη οι κακές γλώσσες λένε ότι κάτι ψήνεται με την Ελένη Βουλγαράκη που ήταν στον σόου, και αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα.

Τι λέει με όλα αυτά ο Νίκος Μπάρτζης;

Του βγαίνει ένα παράπονο, αλλά η ζωή προχωράει και οι αλλαγές είναι μέσα στο πρόγραμμα.

“Είδα ότι ο James Καφετζής είναι στο Just the 2 of us. Εγώ σαν Νίκος δε θα ξαναέμπαινα αμέσως σε κάποιο ριάλιτι”.

Αλλά πρόσφατα είχαμε και την δήλωση του Γιώργου Ασημακόπουλου:

«Προχθές είχα βρεθεί με την Άννα Μαρία Βέλλη και από ότι μου είπε τα έχουν σπάσει. Δεν έχουν επαφές. Η Άννα Μαρία δεν κάνει παρέα ούτε με τον Νίκο, ούτε με τον James. Δε ξέρω να σου πω τι γίνεται»


Αλλά το πιο καυτό είναι το τελευταίο νέο

Ο Τζέιμς και ο Κόρο θα είναι μαζί σε ταξιδιωτική εκπομπή. Ναι για την εκπομπή που ήταν να γίνει με την τριάδα. Τελικά θα γίνει αλλά με άλλα πρόσωπα. Ο Τζέιμς από την τριάδα, και μαζί ο Κόρομι. Καλά διαβάζετε.

Όλα αυτά τα είπαμε γιατί ήταν απαραίτητο να κάνουμε μια ανασκόπηση για τις σχέσεις των παιχτών. Απλά δεν υπάρχουν. Στην καλύτερη περίπτωση είναι ουδέτερες.

Ο Νίκος νοιώθει πειραγμένος από όλη αυτήν την ιστορία. Αισθάνεται ότι του γύρισε την πλάτη, μετά το survivor ο Τζέιμς και ουσιαστικά δούλεψέ μόνο για προσωπικό του όφελος.

Ο Νίκος Μπάρτζης επιστρέφει;

Πάμε στο ψητό τώρα.

Πολύ πρόσφατα ο Νίκος Μπάρτζης δήλωσε ότι θα του άρεσε να συμμετάσχει σε μια all star εκδοχή του παιχνιδιού επιβίωσης.

Ουσιαστικά δεν ήταν μια απλή δήλωση, αλλά πολλά περισσότερα προς την πλευρά του Ατζούν.

Θα πει κάποιος πολλοί άλλοι έχουν πει το ίδιο. Ναι. Αλλά η περίπτωση του Νίκου είναι διαφορετική. Για θυμηθείτε την μεγάλη κόντρα Μπάρτζη με Ατζούν πριν δύο μήνες περίπου. Ότι τον ξέχασε και δεν τον βοήθησε με το πόδι του η παραγωγή, και με πολλές μπηχτές για το survivor 4. Φυσικά τότε δήλωνε ότι δεν ξαναπήγαινε ποτέ σε επόμενο survivor. ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ.

Αλλά μετά από όσα σας γράψαμε παραπάνω είναι λογικό. Ο Νίκος θέλει να κάνει μια μεγάλη στροφή – επιστροφή στο επαγγελματικό μέλλον, και τι καλύτερο από εκεί που τον λατρεύουν. Μέσα στους 2-3 πιο αγαπητούς παίχτες με σιγουριά.

Ομάδες και ομάδες φτιάχτηκαν για τον Νίκο, και οι υποστηριχτές του είναι έτοιμοι να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Τι να πούμε για τις Μπλε ομαδες που μετά την αποχώρηση Τζέιμς και Νίκου σταμάτησαν να είναι ζεστές με το survivor.

Λαός είναι πίσω από τον Νίκο. Δεν το ξέρουμε μόνο εμείς. Το ξέρουν και στην ACUN MEDIA.

Από την άλλη ο Ατζούν είναι γνωστό ότι είναι στα μαχαίρια με τον Τζέιμς. Τελευταία του κίνηση το εξώδικο που του ζητάει 100 χιλιάδες ευρώ. Ο λόγος είναι ότι πήγε στο J2US χωρίς την συναίνεση της ACUN MEDIA.

Γνωστό ότι ο Ατζούν ψάχνει τα πιο HOT ονόματα για τον επόμενο κύκλο.

Η δήλωση του Μπάρτζη έχει ζεστάνει για καλά το κλίμα για να δούμε αυτό που φαίνεται απίστευτο.

Η πλευρά του Τούρκου παραγωγού είναι πολύ ζεστή να δει ξανά τον Μπάρτζη στον Άγιο Δομίνικο. Να πάρει έτσι μια ακόμα ευκαιρία για να τελειώσει αυτό που δεν μπόρεσε πέρσι με το πρόβλημα στο πόδι του.

Θα πέσουν και οι κοκοφοίνικες στο νησί

Αν ιατρικά μπορεί να αντέξει ο Νίκος, καλά πληροφορημένες πηγές λένε ότι το σενάριο δεν είναι στα όρια της φαντασίας, αλλά πολύ πραγματικό. Ο Ατζούν θα ήθελε την δύναμη και την μαχητικότητα, αλλά και τον χαρακτήρα του Νίκου στο παιχνίδι.

Αλλά και ο Νίκος θα ήθελε μια δεύτερη ευκαιρία. Να ολοκληρώσει αυτό που δεν μπόρεσε, και να στείλει τα δικά του μηνύματα σε πολλούς αποδέκτες…

Φανταστείτε να ξεκινήσει το παιχνίδι με τις καλύτερες προοπτικές. Με Ντάνο και Μπάρτζη.

Τι λέτε δεν θα πέσουν οι κοκοφοίνικες στο νησί;

Πηγή: spoilers365.gr [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ