Σάλος στη Ρόδο – Στο εδώλιο δάσκαλος της yoga που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε καθαρίστρια μαζί με τη σύντροφό του! - celebs.gr

Breaking

Σάλος στη Ρόδο – Στο εδώλιο δάσκαλος της yoga που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε καθαρίστρια μαζί με τη σύντροφό του!

featured image

Σε νέες περιπέτειες με τις δικαστικές αρχές μπήκε ένας 49χρονος φυσιολάτρης Ροδίτης, δάσκαλος του yoga και οπαδός του γυμνισμού, που θα καθίσει στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου την προσεχή Τετάρτη, κατηγορούμενος με την αλλοδαπή σύντροφό του, για κατάχρηση σε γενετήσια πράξη με εκμετάλλευση ανάγκης για εργασία και για απλή συνέργεια στην ανωτέρω πράξη.

Ο 49χρονος κατηγορείται ειδικότερα με τη σύντροφό του για το ό,τι την 5η Αυγούστου 2019 υποχρέωσε άλλον σε επιχείρηση ή ανοχή γενετήσιας πράξης, εκμεταλλευόμενος την άμεση ανάγκη του να εργασθεί και ειδικότερα υποχρέωσε την εγκαλούσα, η οποία είχε έρθει από την Ισπανία για να εργασθεί στην επιχείρηση ενοικίασης δωματίων του ως καθαρίστρια, με τη συμφωνία αντί μισθού να της παρέχει στέγη και τροφή, να προβεί σε ασελγείς πράξεις, παρουσία της δεύτερης κατηγορουμένης και σε συνουσία μαζί του, καθώς και να ανεχθεί γενετήσιες πράξεις και δη θωπείες των γεννητικών της οργάνων, εκμεταλλευόμενος την άμεση ανάγκη της να εργασθεί, καθώς εστερείτο χρημάτων ακόμη και για την έκδοση εισιτηρίου επιστροφής στην πατρίδα της.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε την εικόνα που διέγραψε η Τόνια Σωτηροπούλου – Έκανε τα ίδια με τον Ξαρχό

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγνώριστη η Κουτσελίνη πριν τις πλαστικές!

Ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται τονίζοντας ότι τα καλοκαίρια αναζητά μέσω σελίδων εθελοντισμού εθελοντές για να τον βοηθούν με αντάλλαγμα να έχουν στέγη και φαγητό και να κάνουν παράλληλα τις διακοπές τους.

Στις σελίδες αυτές του διαδικτύου, όπως τόνισε, δεν υπάρχει υποχρέωση αμοιβής στον εθελοντή και δεν υπάρχει εργασιακή σχέση.

Οπως επεσήμανε στην ιστοσελίδα Helpx συνομίλησε με την Ισπανίδα η οποία επέδειξε ενδιαφέρον να έλθει στη Ρόδο με μια φίλη της και εκείνος τις ενημέρωσε ότι μπορούσε να τους παρέχει στέγη και φαγητό μόνο για ένα άτομο δωρεάν και ότι αν ήθελαν δωμάτιο για δύο άτομα θα έπρεπε να του καταβάλουν 20 ευρώ ημερησίως.

Τελικά η μια αποκρίθηκε και στην πορεία του ζήτησε με μηνύματα να της καταβάλει μικροποσά για να αγοράζει το φαγητό της η ίδια ως χορτοφάγος. Ο 49χρονος της απάντησε ότι θα πρέπει να συζητήσουν το θέμα από κοντά και την 5η Αυγούστου 2019 με τη σύντροφό του την παρέλαβαν από το αεροδρόμιο.

Οπως εξέθεσε, με την σύντροφό του σκέφθηκαν την ημέρα εκείνη να πάνε στην παραλία και πήραν μαζί τους ένα φορητό ψυγείο και νερά, αναψυκτικά και μπύρες αλλά και τρόφιμα για να κάνουν πικ νικ.

Παρέλαβαν την Ισπανίδα, είχαν συνομιλία μαζί της στην διαδρομή, τους ενημέρωσε μεταξύ άλλων ότι είναι 19 ετών, αμφίφυλη, και έδειξε όπως είπε ο κατηγορούμενος, ότι ήταν ενθουσιασμένη που συζητούσαν ελεύθερα και δέχτηκε να πάνε σε μια φυσική, νατουραλιστική παραλία γυμνιστών.


Τα σεξουαλικά όργια συνεχίστηκαν την ίδια ημέρα στην οικία, όπως είπε, αλλά και την επομένη. Το βράδυ την άκουσε, όπως είπε, να ανοίγει την βαλίτσα της και τον ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να μείνει μαζί τους και ότι θέλει να βρεί δουλειά που να αμείβεται. Της απάντησε, όπως είπε, ότι αν δεν βρει αλλού είναι ευπρόσδεκτη να επιστρέψει. Ακολούθως κατήγγειλε τον ίδιο και τη σύντροφό του στην αστυνομία με αποτέλεσμα να συλληφθεί η τελευταία αυθημερόν.

Ο ίδιος σε ηλικία 42 ετών είχε απαλλαγεί από καταγγελία που είχε υποβάλει εις βάρος του μια 36χρονη Αμερικανίδα η οποία είχε υποστηρίξει ότι την είχε καταστήσει ανήμπορη με… yoga και εν συνεχεία συνευρέθηκε ερωτικά μαζί της, παρά τη θέλησή της.

H 36χρονη υποστήριξε ότι αφίχθη στο νησί το βράδυ της 23ης Ιουλίου 2014 για διακοπές και είχε κανονίσει μέσω ιστοσελίδας, να διαμείνει στην οικία του 42 χρονου, χωρίς πληρωμή, προσφέροντας εργασία. Ο 42χρονος, την ενημέρωσε ότι είναι δάσκαλος της yoga και του διαλογισμού.

Το βράδυ της 24ης Ιουλίου 2014, όπως περιέγραψε, ενώ ετοιμαζόταν να πάει για ύπνο, την φώναξε στο δωμάτιό του και της πρότεινε να κάνουν μάθημα επικοινωνίας.
Όπως είπε, κάθισαν στο πάτωμα, με ένα κερί αναμμένο και έκαναν ασκήσεις εκπνοής – εισπνοής. Σε κάποια φάση και στο πλαίσιο του διαλογισμού, φέρεται να την έπιασε από πίσω και να την έσφιξε στο διάφραγμα με αποτέλεσμα να αισθανθεί ζαλάδα και να πέσει κάτω.

  • Εκείνη ξάπλωσε τότε στο πάτωμα, και όπως ισχυρίζεται, αυτό επαναλήφθηκε πέντε φορές. Την τελευταία φορά, ενώ, όπως περιέγραψε, ήταν αδύναμη, είδε ότι είχε αφαιρέσει τα ρούχα της και της είπε ότι ήθελε να μετρήσει τον σφυγμό της.
Αρχισε, όπως υποστηρίζει, να της λέει διάφορα λόγια, ζητώντας της να αφήσει το μυαλό της ελεύθερο και μετά ήλθε σε επαφή μαζί της. Η ίδια, όπως είπε, δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Όταν ολοκλήρωσε, την σκέπασε, όπως είπε με ένα σεντόνι και την μετέφερε στο δωμάτιό της. Όταν συνήλθε μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε, περιπλανήθηκε, βρήκε ένα δωμάτιο για να μείνει, με τη βοήθεια κάποιου περαστικού και ακολούθως κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

O κατηγορούμενος αρνήθηκε κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται. Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι στην οικία, που διεπράχθη ο υποτιθέμενος βιασμός, δεν υπάρχουν πόρτες, παρά μόνο μετακινούμενα παραβάν και ως εκ τούτου, σε ένα χώρο, όπου διαμένουν τα δύο παιδιά του και η μητέρα του, θα ήταν εξαιρετικά περίεργο να επιχειρήσει βιασμό. Δέχτηκε συγκεκριμένα ότι έκαναν έρωτα το βράδυ της 24ης Ιουλίου 2014, αλλά υποστήριξε ότι αυτό έγινε με τη θέλησή της και ότι του είπε μάλιστα ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσει προφύλαξη. Από την ιατροδικαστική έκθεση εξάλλου δεν προέκυψαν ίχνη βιασμού.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου, που εξέτασε την υπόθεση, έκρινε μεταξύ άλλων ότι υπάρχει λογική αντίφαση στους ισχυρισμούς της, ότι ήταν αναίσθητη και ταυτόχρονα μπορούσε να περιγράψει με λεπτομέρεια τι ακριβώς συνέβη μεταξύ τους, καθώς και τις συνομιλίες που είχαν καθόλη τη διάρκεια που έκαναν yoga.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ