Φονικό στη Γλυφάδα: «Τον καθάρισα, της έτρωγε τα λεφτά» είπε ο 51χρονος στους αστυνομικούς - celebs.gr

Breaking

Φονικό στη Γλυφάδα: «Τον καθάρισα, της έτρωγε τα λεφτά» είπε ο 51χρονος στους αστυνομικούς

featured image

Φονικό στη Γλυφάδα: “Τον καθάρισα, της έτρωγε τα λεφτά” είπε ο 51χρονος, που σκότωσε με μαχαίρι τον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του, χθες, Πέμπτη, στον δρόμο.

Ο δολοφόνος, που τα τελευταία χρόνια ζούσε στη Δανία, το τελευταίο δίμηνο επέστρεψε στην Ελλάδα για να «κλείσει», όπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, τους ανοικτούς λογαριασμούς.

Δεν είχε εγκρίνει ποτέ τη σχέση της μητέρας του με τον 66χρονο Ιωάννη, την έβρισκε λανθασμένη και χρησιμοθηρική, θεωρώντας ότι το θύμα «έτρωγε τα λεφτά» της, ιδιοκτήτριας του χρωματοπωλείου επί της οδού Ηπείρου στην Άνω Γλυφάδα.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Συμβαίνει ΤΩΡΑ – Χαροπαλεύει διασωληνωμένος ο Τράγκας στην Εντατική

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγνώριστος ο Βασίλης Λεβέντης: Πήρε εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό μετά από 75 μέρες νοσηλείας

Αυτές οι σκέψεις έκαναν τον 51χρονο δράστη να πάρει την απόφαση να στήσει καρτέρι και να κλείσει μια για πάντα μια εκκρεμότητα που το θολωμένο του μυαλό, δεν μπορούσε με τίποτα να συλλάβει.


Κρατώντας πάνω του ένα τεράστιο στρατιωτικό μαχαίρι επιβίωσης, περίμενε τα χαράματα έξω από το χρωματοπωλείο και όταν ο 66χρονος εμφανίστηκε, ξεκίνησαν να τσακώνονται.

Στη συνέχεια, έβγαλε το μαχαίρι και ξεκίνησε να το καρφώνει στο σώμα του άτυχου άνδρα, με τέτοιο μίσος, που όπως χαρακτηριστικά λένε οι αστυνομικοί, «τον ξεκοίλιασε» με οκτώ μαχαιριές. Ούτε τα ουρλιαχτά και οι εκκλήσεις του θύματος του, τον εμπόδισαν να ολοκληρώσει το φρικτό έργο του.

Το φονικό στη Γλυφάδα φαίνεται πως ήταν προσχεδιασμένο

Όλα δείχνουν πώς ήταν προσχεδιασμένα, γι’ αυτό και οι κινήσεις ήταν μηχανικές. Όταν σκότωσε τον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του, μπήκε στο αυτοκίνητο, ανηφόρισε στην οδό Βορείου Ηπείρου και στάθμευσε έξω από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, άφησε το μαχαίρι στο κάθισμα, ανέβηκε στα γραφεία και παραδόθηκε.

«Τον καθάρισα. Είχα αποφασίσει εδώ και καιρό να το κάνω. Τον σκότωσα και ήρθα να παραδοθώ. Εκμεταλλευόταν τη μητέρα μου. Της έτρωγε τα λεφτά από την επιχείρηση της. Δεν μπορούσε να συνεχιστεί αυτό» υποστήριξε ο 51χρονος στους αστυνομικούς. [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ