Έφη Πίκουλα: Η απομάκρυνση από τη δημοσιότητα, τα πολλά λεφτά και το επώνυμο “Βουγιουκλάκη” που αρνήθηκε - celebs.gr

Breaking

Έφη Πίκουλα: Η απομάκρυνση από τη δημοσιότητα, τα πολλά λεφτά και το επώνυμο “Βουγιουκλάκη” που αρνήθηκε

featured image

Η Έφη Πίκουλα σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και τον Γιώργο Μπέζα, μίλησε για τον σύζυγό της, Τάκη Βουγιουκλάκη, την Αλίκη Βουγιουκλάκη και για τη ζωή της πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η αγαπημένη ηθοποιός, τα τελευταία χρόνια, έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και βρίσκεται στο δήμο Βριλησσίων, όπου έχει αναλάβει, την τελευταία δεκαετία, το θεατρικό εργαστήρι.

Αναφερόμενη στη Λάμψη, η Έφη Πίκουλα υπογράμμισε «από τη “Λάμψη” έβγαλα πολύ καλά χρήματα. Με τους πρωταγωνιστές της “Λάμψης” δεν έχω κρατήσει σχέσεις, έχουμε χαθεί. Δεν ασχολούμαι με τον ανταγωνισμό, δε με ενδιαφέρει. Εγώ ήθελα να είμαι “Λάμψη” και το ζήτησα από το Φώσκολο».


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγνώριστη η Ασημίνα Ουστάλλι από το “Master Chef” – Η νέα εικόνα και…

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σφοδρή επίθεση της Δήμητρας Λιάνη στον Γιώργο Παπανδρέου – «Είναι μέγιστος εθνικός κίνδυνος»

Η Έφη Πίκουλα όταν έχασε τον άντρα της, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της

Για την απώλεια του συζύγου της, η Έφη Πίκουλα επεσήμανε «νιώθω τυχερή γιατί έκανα αυτό που ήθελα, παντρεύτηκα τον άνδρα που ήθελα, έκανα τη δουλειά που ήθελα, έχω υγεία. Η δουλειά δεν είναι διέξοδος. Έχασα τον Τάκη Βουγιουκλάκη και έχασα τη ζωή κάτω από τα πόδια μου. Η απώλειά του με έκανε να αναθεωρήσω τη ζωή και να ξεκινήσω έναν αγώνα. Νιώθω δυνατή. Ο Τάκης ήταν τολμηρός. Σε ένα γύρισμα πήρε ένα τριαντάφυλλο και ήρθε».


Η απόφαση της Έφης Πίκουλα να μην αλλάξει το επίθετό της

Για την απόφασή της να μην κάνει παιδί, σημείωσε «στο γάμο με τρόμαζε η δέσμευση. Δεν ήθελα να είμαι αυτή που θα κάνει αυτό που πρέπει για το σύζυγο. Η σχέση μας με τον Τάκη στηρίχτηκε στο σεβασμό, στην ελευθερία και την ευγένεια. Ένιωθα μεγάλη την ευθύνη με το παιδί, για αυτό δεν έκανα. Το έχω κλείσει αυτό το κεφάλαιο», ενώ για τον λόγο που δεν άλλαξε το επίθετό της, πρόσθεσε «γιατί να αλλάξω το επώνυμό μου; Αν λεγόμουν Έφη Βουγιουκλάκη θα με περνούσαν για ψώνιο».

Σχετικά με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Έφη Πίκουλα τόνισε «με πήρε η Αλίκη να παίξω στο “Η κυρία δε με μέλλει”, πήγα στην πρόβα, πήρα το ρόλο, αλλά πνιγόμουν από το άγχος. Της τηλεφώνησα και της είπα ότι δε θέλω να παίξω, ότι δεν μπορώ και μου απάντησε “Ξέρεις κοπέλα μου τι σημαίνει να είσαι στο θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη;”».

Τέλος, για την Αλίκη ως άνθρωπο, κατέληξε «μπήκα στην οικογένεια γιατί ερωτεύτηκα τον αδερφό της, δεν μπήκα με σκοπό. Θαύμαζα την Αλίκη γιατί πέρα από το ταλέντο της ως θεατρίνα, είχε ταλέντο ως γυναίκα. Ήταν φιλόξενη, καλή φίλη, αγαπούσε την οικογένειά της. Με ενοχλεί που λέγονται πράγματα για την Αλίκη και δεν υπάρχει απάντηση. Πολλές φορές σκέφτηκα να έλεγα τι έχει συμβεί, αλλά δε θέλω να μιλάω. Μιλάνε πολλοί για την Αλίκη και δε λένε αλήθειες και είναι κρίμα. Δε θέλω να μιλήσω, γιατί δεν πρέπει να μιλήσω», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ