Άγγελος Διονυσίου – Αποκάλυψη «βόμβα» – «Σύντροφός μου, υπήρξε και σύντροφος του πατέρα μου» - celebs.gr

Breaking

Άγγελος Διονυσίου – Αποκάλυψη «βόμβα» – «Σύντροφός μου, υπήρξε και σύντροφος του πατέρα μου»

featured image

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Άγγελος Διονυσίου στο Mega Καλημέρα. Ο γιος του σπουδαίου Στράτου Διονυσίου μίλησε για τον πατέρα του και έκανε μία αποκάλυψη «βόμβα»!

«Όταν έχεις έναν πατέρα, που έχει τέτοιο όνομα, δεν περιμένεις να κάνεις μεγάλη καριέρα. Στη δικιά μου περίπτωση ήταν καταλάθος. Βρέθηκα με κάποια παρέα σε ένα μαγαζί και με σήκωσε η τραγουδίστρια να πω ένα τραγούδι. Έτσι, μου έκανε ο επιχειρηματίας πρόταση να τραγουδήσω», είπε ο Άγγελος Διονυσίου.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Στη δημοσιότητα μηνύματα που έστελνε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε άλλες κοπέλες: «Κοιτάξτε πόσο πίεζε εμένα»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Εκτός Ράδιο Αρβύλα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος: Το ένοχο μυστικό που έμαθαν και τον έδιωξαν

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε ενωμένη την οικογένεια. Να είμαστε όλοι μαζί, να τρώμε μαζί. Αυτό το έχω και εγώ. Η μητέρα μου είναι ταγμένη στον Στράτο. Δεν συνηθίζεται η απώλεια του. Ήταν μαζί από τα 15 και δεν γνώρισε άλλον άντρα. Εμείς δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα με το να ξαναφτιάξει τη ζωή της αλλά εκείνη δεν το ήθελε».

Ο Άγγελος Διονυσίου αποκάλυψε πως μία γυναίκα στη ζωή του ήταν και σύντροφος του πατέρα του! «Υπήρχε μία σύντροφος στη ζωή μου, που ήταν και σύντροφος του πατέρα μου. Έτυχε κάποια στιγμή μετά από χρόνια. Δεν το ήξερα και μου το είπε η ίδια», αποκάλυψε ο ίδιος.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ