Στάθης Παναγιωτόπουλος – Τα εννέα ροζ βίντεο και η έρευνα για κακούργημα - celebs.gr

Breaking

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Τα εννέα ροζ βίντεο και η έρευνα για κακούργημα

featured image

Για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μίλησε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, προχωρώντας σε νέες αποκαλύψεις. «Μιλάμε για συνολικά 9 βίντεο που ξέρουμε ότι είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο» σημείωσε ο κ. Λύτρας, σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1. Ο δικηγόρος έχει αναλάβει την εκπροσώπηση της «κόρης φιλικού του ζευγαριού, που όταν είχαν επαφές και έγινε η καταγραφή των προσωπικών στιγμών τους, ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία».


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έφυγε από την Ελλάδα με τη σύζυγό του (video)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σάλος με βίντεο του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Ξεκαθάρισε πως πρόκειται για έναν άνθρωπο με «θέματα ψυχολογικής και ψυχιατρικής φύσεως και προβλήματα ανασφάλειας» συμπληρώνοντας πως δεν μπορεί να κατανοήσει «τον λόγο για να κάνει τέτοιες ενέργειες». Ο ίδιος, όπως είπε, είχε εκμεταλλευτεί την αναγνωρισιμότητα που είχε κερδίσει από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» «για να συνάψει τις επαφές».


Παράλληλα, σημείωσε πως από την έρευνα θα φανεί εάν είχε οικονομικό όφελος από τη δημοσιοποίηση των βίντεο ή όχι.

«Αν υπήρξε όφελος και το ποσό είναι άνω των 120.00 ευρώ μιλάμε για κακούργημα» εξήγησε ο δικηγόρος. Το αδίκημα είναι αυτόφωρο και «δεν έχει σταματήσει το αδίκημα, διαπράττεται κάθε ημέρα» συμπλήρωσε ο δικηγόρος και συνέχισε: «Πρέπει και η εισαγγελία να λάβει τα μέτρα της». Όπως αποκάλυψε, χθες προχώρησε σε επίσημη καταγγελία και πλέον «περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει η Δικαιοσύνη». Αποκάλυψε, δε, πως έχει στη διάθεσή του μία καταγγελία από μία κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη σχετικά με τη λειτουργία μιας πλατφόρμας ανταλλαγής πληροφοριών για ερωτικές συντρόφους. Όπως είπε, την επισκέφθηκε και «είδα ανθρώπους από όλη την Ελλάδα να ανταλλάσσουν πληροφορίες για τη σεξουαλική ζωή γυναικών από όλη την Ελλάδα. Ανεβάζοντας μια φωτογραφία μιας γυναίκας και αναφέροντας ότι μένει εκεί και πώς την λένε. Κάποιος άλλος από τους χρήστες, προφανώς από την περιοχή της, που την γνωρίζει ξεκινά και αναφέρει πληροφορίες για την ερωτική ζωή της γυναίκας και όχι μόνο».

[/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ