Χιονοστιβάδα οι αποκαλύψεις - "Ανέβασε και τέταρτο βίντεο – Είχε υλικό και άλλων γυναικών" - celebs.gr

Breaking

Χιονοστιβάδα οι αποκαλύψεις - "Ανέβασε και τέταρτο βίντεο – Είχε υλικό και άλλων γυναικών"

featured image

«Φαίνεται πως είχε ροπή σε αυτό γιατί από τις 20 ημέρες της γνωριμίας μας ανέβηκε το πρώτο βίντεο και φωτογραφίες και δεν το έκανε μόνο σε μένα» εξομολογήθηκε η νεαρή, μιλώντας στο STAR. Παράλληλα, αποκαλύπτει πως ο κ. Παναγιωτόπουλος είχε ένα κανάλι για 10 χρόνια με οκτώ βίντεο και πολλές φωτογραφίες και άλλων γυναικών σε site πορνογραφικού περιεχομένου.

«Δηλαδή εγώ μπήκα και είδα πολύ υλικό. Είχε και ένα μπλογκ που υπάρχει μέχρι σήμερα δεν το έχει κατεβάσει» έσπευσε να συμπληρώσει το θύμα.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δυστυχώς είναι αλήθεια – Νεκρός ο Γιώργος Τράγκας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Εκτός Ράδιο Αρβύλα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος: Το ένοχο μυστικό που έμαθαν και τον έδιωξαν

Σύμφωνα με την ίδια, έκανε μήνυση και δεν την πήρε ποτέ πίσω από το 2019, απλά εκείνος της είπε να τα βρουν εξωδικαστικά, δηλώνοντας μετανιωμένος και λόγω κορονοϊού η υπόθεση πήρε αναβολή για Φεβρουάριο και ο ίδιος δήλωσε ασθένεια αν και κυκλοφορούσε κανονικά.


«Προφανώς κατάλαβα ότι είναι ο συγκεκριμένος γιατί ήταν ο μόνος κάτοχος του συγκεκριμένου υλικού και επίσης από κάποια σημεία φαίνεται εμφανέστατα και το σπίτι του και αυτό μου έκανε εντύπωση, πως δηλαδή το έκανε τόσο απροκάλυπτα. Με κατατόπισαν αρχικά, έκανα μήνυση και όλο αυτό κράτησε περίπου ένα μήνα μέχρι να μαζέψω τις αποδείξεις και τα αντίστοιχα λινκ. Αυτός ανέβασε τρία βίντεο αρχικά και αυτά αναπαρήχθησαν μέχρι και στο εξωτερικό» καταγγέλλει.

Σύμφωνα με την ίδια, το πρώτο βίντεο αναρτήθηκε το 2016 όταν είχαν σχέση και δεν το είχε αντιληφθεί, με την ίδια αργότερα να του κάνει τη μήνυση και εκείνον να διαφεύγει του αυτοφώρου. Μετά τη μήνυση,ο Παναγιωτόπουλος ανέβασε και τέταρτο βίντεο με την ίδια που αναπαράχθηκε από άλλους χρήστες, με αποτέλεσμα να υπάρχει διαθέσιμο ακόμη και τώρα. «Τον γνώρισα στα 24 μου, είμαι σοκαρισμένη. Δεν θέλω παραπάνω δημοσιότητα, είναι ψυχοφθόρο» κατέληξε η άτυχη κοπέλα.

[/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ