«Θέλω 10.000€ αποζημίωση»: “Έσκασε” η πρώτη αγωγή από γυναίκα που ήταν εγκλωβισμένη 16 ώρες στην Αττική Οδό - celebs.gr

Breaking

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

«Θέλω 10.000€ αποζημίωση»: “Έσκασε” η πρώτη αγωγή από γυναίκα που ήταν εγκλωβισμένη 16 ώρες στην Αττική Οδό

featured image

Αγωγή κατά της Αττικής Οδού κατέθεσε οδηγός, η οποία παρέμεινε για πάνω από 16 ώρες εγκλωβισμένη μέσα στον αυτοκινητόδρομο, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα».

Σύμφωνα με το eviathema.gr, η οδηγός δεν αποδέχεται το ποσό των 2.000 ευρώ που ανακοίνωσε η Αττική Οδός ότι θα δώσει ως αποζημίωση ανά εγκλωβισμένο όχημα.

Η γυναίκα διεκδικεί να της επιδικασθεί χρηματική ικανοποίηση για την ηθική της βλάβη, ύψους 10.000 ευρώ, επικαλούμενη μεταξύ άλλων την ταλαιπωρία της αλλά και το γεγονός ότι χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση τον αυτοκινητόδρομο, καταβάλλοντας όλα αυτά τα χρόνια υπέρογκα ποσά για διόδια.

Όπως αναφέρει στην αγωγή της ανέμενε από τις αρμόδιες εταιρείες να είναι έτοιμες να τις παρέχουν εξίσου υψηλές υπηρεσίες υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.


Ο δικηγόρος της ενάγουσας, Ιωάννης Καλαβρής δήλωσε στην τοπική ιστοσελίδα ότι η εντολέας του έχει την άποψη ότι η ηθική βλάβη που βίωσε δεν μπορεί να ικανοποιηθεί μόνο με το ποσό των 2.000 ευρώ αποζημίωσης το οποίο ανακοινώθηκε από την Αττική Οδό και το οποίο προέκυψε με την παρέμβαση του Πρωθυπουργού.

Παράλληλα, θεωρεί ότι ούτε η εταιρεία, ούτε ο πρωθυπουργός είναι αρμόδιοι να ορίσουν μονομερώς το ύψος της χρηματικής ικανοποίησης που δικαιούται κάθε πολίτης, ο οποίος υφίσταται ζημία από πράξεις ή παραλείψεις οποιουδήποτε και ότι αρμόδια γι’ αυτό είναι μόνο τα ελληνικά δικαστήρια.

Τέλος, σημειώνει ότι η προσφυγή στη Δικαιοσύνη γίνεται καθαρά για λόγους ηθικής τάξης και για την πραγματική και νόμιμη αποζημίωσή της, εάν κριθεί ότι δικαιούται τέτοια, καθώς δεν έχει ανάγκη ούτε ελεημοσύνης ούτε δώρων από οποιονδήποτε, εάν ζημιώθηκε και πόσο ζημιώθηκε θέλει να το αποφανθούν τα αρμόδια όργανα της Δικαιοσύνης και όχι οποιοσδήποτε άλλος.

Πηγή: eviathema.gr
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου