Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Μίλησαν» οι τοξικολογικές εξετάσεις, οι ουσίες που βρέθηκαν - celebs.gr

Breaking

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Μίλησαν» οι τοξικολογικές εξετάσεις, οι ουσίες που βρέθηκαν

featured image

Βιασμός 24χρονης: Πριν από λίγη ώρα έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της νεαρής που κατήγγειλε τον βιασμό της σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή «LiveNews» για τα αποτελέσματα βρέθηκαν ουσίες που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα και ίσως να οδηγούν μέχρι και σε νάρκωση, ενώ παράλληλα, στο αίμα της νεαρής κοπέλας βρέθηκε επίσης και ποσότητα αλκοόλ που φέρεται να είχε καταναλώσει.

Βιασμός 24χρονης: Τι ερευνούν οι αρχές για την υπόθεση στη Θεσσαλονίκη

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αυτό είπε ο Βαλάντης στην Ευριδίκη και η παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα

Μάλιστα, νωρίτερα στην εκπομπή «TLIVE» έγινε γνωστό πως οι αρχές ερευνούν για το εάν χορηγήθηκε στην 24χρονη κοπέλα το «χάπι του βιασμού» ή αλλιώς η ουσία «γ – υδροξυβουτυρικό οξύ». Πρόκειται για μία άχρωμη και άοσμη ουσία που ωστόσο την παράγει και ο ανθρώπινος οργανισμός, ενώ έχει την ιδιότητα να κάμπτει τις αντιστάσεις και να προκαλεί υπνηλία.

«Υπάρχουν τέσσερα – πέντε φαρμακευτικά σκευάσματα που χορηγούνται με φαρμακευτική συνταγή κυρίως σε τοξικομανείς. Δυστυχώς χρησιμοποιούνται από μέλη κυκλωμάτων προκειμένου οι κοπέλες που πάνε μαζί τους να είναι άβουλα όντα στις ορέξεις του καθενός» δήλωσε χτες ο Αλέξανδρος Σφεληνιώτης, αναπληρωτής ταμίας της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ