Άγριος καβγάς Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον δικηγόρο του 35χρονου για τη διαρροή του βίντεο της Ι. Τούνη - celebs.gr

Breaking

Άγριος καβγάς Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον δικηγόρο του 35χρονου για τη διαρροή του βίντεο της Ι. Τούνη

featured image

Άγριος καβγάς ξέσπασε στην Εκπομπή “Super Κατερίνα” ανάμεσα στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον δικηγόρο του 35χρονου, τον οποίο κατήγγειλε η Ιωάννα Τούνη ότι διέρρευσε το ροζ βίντεο.

Ο δικηγόρος του 35χρονου, Γιάννης Γλύκας, υπογράμμισε πως μόνο το πρόσωπο του πελάτη του φαίνεται στο βίντεο και αναρωτήθηκε για ποιο λόγο η Ιωάννα Τούνη επέλεξε να πει τώρα το όνομα του 35χρονου επιχειρηματία, μετά από τόσο καιρό.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αυτό είπε ο Βαλάντης στην Ευριδίκη και η παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα

Παίρνοντας τον λόγο, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επεσήμανε «μιλάμε για μια γυναίκα που ήταν ημιλυπόθημη στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του εν λόγω κυρίου. Είμαι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και πιστέψτε με γνωρίζω πολύ καλά την υπόθεση. Δε το λέω επειδή είναι κοπέλα μου», με τον δικηγόρο να του απαντά «να είστε αντικειμενικός. Λειτουργείτε υποκειμενικά».


Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχασε την ψυχραιμία του και ξέσπασε άγριος καβγάς

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ρώτησε τον κ. Γλύκα «όταν βλέπετε κάποιον να τραβάει ένα βίντεο μια κοπέλα παρά τη θέλησή της είναι παράνομο ή δεν είναι; Είναι παράνομο ή δεν είναι;» και ο δικηγόρος απάντησε «δεν είμαι κατηγορούμενος κύριε Αλεξάνδρου. Εγώ βγήκα στην εκπομπή σας επειδή δεσμευτήκατε ότι θα έχουμε ένα αντικειμενικό ρεπορτάζ. Όταν μπαίνουν προσωπικά… Η θέση του εντολέα μου είναι ότι δεν συμμετείχε στην παραγωγή του βίντεο ενεργά, δεν έδωσε εντολή, δεν ζήτησε από κανέναν να ανέβει το βίντεο. Είναι και αυτός παθών από αυτή την ιστορία».

Και συμπληρώνει “μήνυσε από την πρώτη στιγμή και πριν από την κυρία Τούνη το πρόσωπο που τράβηξε το βίντεο και το ανέβασε. Το πρώτο ερωτηματικό είναι για ποιο λόγο επιλέγεται αυτή η στιγμή για να πει η κυρία Τούνη το όνομά του».

«Πρέπει να υπάρξει δικαιοσύνη! Ξαφνικά, τα πόδια χτυπάνε το κεφάλι; Ακούω έναν άνθρωπο που δεν έχει δει καν το βίντεο να λέει ότι ο εντολέας του είναι και θιγμένος;», ήταν η απάντηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου. [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ