Το ποσό που βρήκαν στον λογαριασμό του Πέτρου Φιλιππίδη, η βίλα που βγαίνει στο σφυρί και το τεράστιο χρέος - celebs.gr

Breaking

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

Το ποσό που βρήκαν στον λογαριασμό του Πέτρου Φιλιππίδη, η βίλα που βγαίνει στο σφυρί και το τεράστιο χρέος

featured image

Ο Πέτρος Φιλιππίδης χρωστάει 140.000 ευρώ για τη βίλα στο Σοφικό και ο δικηγόρος των οφειλετών του ηθοποιού, Αντώνης Κυριαζής, μίλησε για το θέμα αυτό στην εκπομπή “Super Κατερίνα”.

Όπως υπογράμμισε “οι οφειλές ανέρχονται στο ποσό των 140.000 ευρώ. Αυτή η υπόθεση είναι από το 2011. Πήγαμε να πάρουμε τα χρήματα από το λογαριασμό του κ. Φιλιππίδη και μέσα υπήρχαν 20 ευρώ” και συμπληρώνει “έχουμε επιβάλει συντηρητική κατάσχεση, ώστε να εξασφαλιστεί η απαίτηση των πελατών μου. Υπάρχουν βεβαιώσεις των τραπεζών που λένε ότι στην πρώτη έχει 5 ευρώ, στην άλλη 20, ενώ σε κάποιες άλλες τίποτα. Τα χρήματα δε θα τα λάβουμε γιατί απλά ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος”.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σάλος με την Αθηνά Ωνάση: Στο φως η σεξουαλική ζωή και οι… προτιμήσεις της!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η Αθήνα έγινε Ισλαμαμπάντ την Πρωτοχρονιά

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Κοινότητας Σοφικού, Γρηγόρης Ρωτίδης, μιλώντας στο Πρωινό, ο οποίος έχει εμπλακεί στην κατασκευή του σπιτιού για τα ξυλουργικά, επεσήμανε “αγόρασε ένα σπίτι, το ανακαίνισε και χρωστάει σε όλο τον κόσμο εδώ και 10 χρόνια γύρω στις 100.000 ευρώ. Χρωστάει σε όλο τον κόσμο και σε μένα έχει ένα ‘φέσι’ 2.000 για ξυλουργικά”.


Για τα ίδια χρέη μίλησε και η πολιτικός μηχανικός που είχε αναλάβει το σπίτι, Νικολέτα Γιάννου, η οποία είπε πως όταν διεκδίκησε τα χρήματά της εξωδικαστικά, έλαβε την απάντηση “πήρε τα χρήματα που είχαν συμφωνήσει”.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έφτιαχνε βίλα χωρίς να έχει χρήματα

Παράλληλα, η ίδια σημείωσε ότι “ο Πέτρος Φιλιππίδης ξεκίνησε να φτιάχνει το σπίτι, πήρε το δίπλα οικόπεδο και συνέχισε τις εργασίες, χωρίς να πει σε κανέναν ότι δεν έχει χρήματα ή ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί οικονομικά”.

Η πολιτικός μηχανικός έκανε λόγο και για πέντε αγωγές που έχουν κατατεθεί, από τις εμπλεκόμενες στην οικοδομή ειδικότητες, μέσω των οποίων ζητούνται 104.300 ευρώ.

Η παράσταση του Πέτρου Φιλιππίδη στο Σοφικό που δεν έγινε ποτέ

“Τέσσερις από τις δικαστικές διαμάχες κερδήθηκαν, μόνο ένας πήρε τα χρήματα”, τόνισε και πρόσθεσε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε προγραμματίσει παράσταση στο Σοφικό, αλλά αυτή δεν έγινε ποτέ.

Η Νικολάτα Γιάννου κατέληξε πως “η κυρία Φιλιππίδη μου έλεγε ‘προχώρα Νικολίτσα’, δεν μου έλεγε σταμάτα. Έχουμε πάθε ζημιά όλοι, δουλεύαμε χρόνια και δεν πληρωθήκαμε. Δουλεύαμε περίπου δύο χρόνια και μετά σταμάτησε η δουλειά”, ξεκαθαρίζοντας πως η καταγγελία αυτή δεν σχετίζεται με τις καταγγελίες βιασμού και απόπειρας βιασμού εις βάρος του ηθοποιού, ενώ κατήγγειλε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης “είχε χρησιμοποιήσει ψευδείς καταθέσεις ανθρώπων που τώρα απασχολούν το κίνημα #metoo”. [/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου