Το… τερμάτισε ξανά ο Τζούμας στον αέρα – «Άντε φύγε από εδώ ανόητη» - celebs.gr

Breaking

Το… τερμάτισε ξανά ο Τζούμας στον αέρα – «Άντε φύγε από εδώ ανόητη»

featured image

Θα μπορούσε να πει κανείς πως ο Κωνσταντίνος Τζούμας το χειρότερο που θα μπορούσε να πει, το είπε χθες… Ποτέ όμως μην λες ποτέ. Το Σάββατο το πρωί, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1 και αυτή την φορά ήταν πιο εξοργιστικός από ποτέ.

Αρχικά, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα είπε χθες, τόνισε πως: «Όλο αυτό έγινε γιατί είχε αργήσει ο διευθυντής φωτογραφίας, είχε δουλειά στη Συγγρού. Δεύτερον, η αργία μητέρα πάσης κακίας. Τρίτον για πρώτη φορά στη ζωή μου αποφάσισα να το παίξω “κακό παιδί”. Θα πω κόντρα πράγματα που δεν πιστεύω».


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σάλος με την Αθηνά Ωνάση: Στο φως η σεξουαλική ζωή και οι… προτιμήσεις της!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Survivor: Πανικός στον Άγιο Δομίνικο – Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Πιλίδης και Κατσαούνης (vid)

Σε εκείνο το σημείο, η Ηρώ Ράντου χαρακτήρισε κατάπτυστα τα όσα είπε, με τον ηθοποιό να της μιλάει υποτιμητικά, λέγοντας: «Σιγά που σε εξόργισε! Είναι παγκόσμια μάστιγα για ποιους; Για τους κανιβάλους; Δεν είμαι κανίβαλος. Έχω τρυφερότητα για τα παιδιά και τις γυναίκες. Άντε από εδώ πρωί πρωί , άντε φύγετε από εδώ ανόητη» είπε ο ηθοποιός».

Οι Νίκος Ρογκάκος και Παναγιώτης Στάθης προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στην τάξη, ρωτώντας τον: «Όλο αυτό έγινε γιατί είχε αργήσει ο διευθυντής φωτογραφίας, είχε δουλειά στη Συγγρού. Δεύτερον, η αργία μητέρα πάσης κακίας. Τρίτον για πρώτη φορά στη ζωή μου αποφάσισα να το παίξω “κακό παιδί”. Θα πω κόντρα πράγματα που δεν πιστεύω».

 

Ο Τζούμας όμως συνέχισε το παραλήρημά του: «Όλο αυτό έγινε γιατί είχε αργήσει ο διευθυντής φωτογραφίας, είχε δουλειά στη Συγγρού. Δεύτερον, η αργία μητέρα πάσης κακίας. Τρίτον για πρώτη φορά στη ζωή μου αποφάσισα να το παίξω “κακό παιδί”. Θα πω κόντρα πράγματα που δεν πιστεύω».

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ