Ραγδαίες εξελίξεις - Δύο νέες καταγγελίες για άτομο που εμπλέκεται στην υπόθεση - celebs.gr

Breaking

Ραγδαίες εξελίξεις - Δύο νέες καταγγελίες για άτομο που εμπλέκεται στην υπόθεση

featured image

Δύο νέες καταγγελίες έρχονται στο φως που αφορούν την υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας που κατήγγειλε βιασμό την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον δημοσιογράφο Θεολόγο Ηλιού, η πρώτη καταγγελία έγινε από 27χρονη κοπέλα που κατήγγειλε τον βιασμό της το 2016, όταν η ίδια ήταν 21 ετών, κατονομάζοντας ως βιαστή της πρόσωπο εμπλεκόμενο στην υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας. Η 27χρονη κατήγγειλε πως έχασε τη μνήμη της και θυμάται λίγα πράγματα από την επίθεση που δέχτηκε, ενώ σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του Mega, οι δυο τους γνωρίστηκαν σε νυχτερινό κέντρο.


Η δεύτερη καταγγελία κατονομάζει επίσης το ίδιο πρόσωπο, με το περιστατικό να φέρεται να έχει λάβει χώρα την χρονιά του 2017.

Ο άνδρας φέρεται να κάλεσε την 30χρονη σε κέντρο της Θεσσαλονίκης, με την ίδια να βρίσκεται λίγη ώρα αργότερα στο αυτοκίνητό του για να πάνε σε κάποιο άλλο μαγαζί. Όπως αναφέρει η κοπέλα, στη συνέχεια έχασε τη μνήμη της και βρέθηκε σε ένα άγνωστο στην ίδια σπίτι με αυτό το άτομο.

Τώρα, όσον αφορά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων την 24χρονης Γεωργίας, ενώ ήταν να παραδοθούν στην ανακρίτρια χθες 28/1, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως θα παραδοθούν τη Δευτέρα 31/1.




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ