Σε άσχημη κατάσταση ο Πέτρος Φιλιππίδης: «Φοβάμαι για τη ζωή μου» - celebs.gr

Breaking

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Σε άσχημη κατάσταση ο Πέτρος Φιλιππίδης: «Φοβάμαι για τη ζωή μου»

featured image

Στις φυλακές Τριπόλεως παραμένει προφυλακιστέος ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος στις 18 Μαρτίου 2022 αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας προκειμένου να λογοδοτήσει για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, το 2008 αλλά και για δύο απόπειρες βιασμού το 2010 και το 2014.

Φόβους για τη ζωή του εκφράζει ο Πέτρος Φιλιππίδης

Σύμφωνα με το «Yes Magazine», ο ηθοποιός εκφράζει φόβους για τη ζωή του, καθώς υπάρχει κόσμος, που επιθυμεί το θάνατό του.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Κάντε καμία δημοσιογραφία της προκοπής! – Μετά λέτε «γιατί λένε Μητσοτάκη γαμ…»»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Η Σπυροπούλου τι δουλειά έχει στην τηλεόραση; Με κάνει και ντρέπομαι»

Η υπεράσπισή του δεν αποκλείει το αγανακτισμένο πλήθος στο δικαστήριο να εκφραστεί υπέρ του δέοντος, περιμένοντας εκτός του κτιρίου.


Μάλιστα, κάνει λόγο μέχρι και για σπάσιμο του προστατευτικού κλοιού γύρω από τον ηθοποιό.

Ο συνήγορος του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Yes Magazine» έχει ήδη ενημερώσει τις αρχές και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και ζητά να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα.

Το βούλευμα για την παραπομπή του σε δίκη αναφέρει: «Τα τρία θύματα καταγγέλλουν πραγματικά περιστατικά που έλαβαν χώρα σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα χωρίς να προκύπτει η ύπαρξη φιλικής σχέσης μεταξύ τους, ούτε να υφίσταται κίνητρο συκοφάντησης του κατηγορούμενου προκειμένου να αποκτήσουν δημοσιότητα καθώς έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από τα καταγγελλόμενα και εάν πράγματι ο στόχος των παθουσών ήταν να αποκτήσουν δημοσιότητα θα είχαν καταγγείλει τις εν λόγω αξιόποινες πράξεις σε προγενέστερο χρονικό διάστημα όταν βρίσκονταν στο ξεκίνημα της επαγγελματικής τους πορείας».

Σημειώνεται, ότι πρόκειται για τον πρώτο ηθοποιό που θα καθίσει στο εδώλιο μετά τις καταγγελίες του κινήματος metoo. [/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου