Λύγισε” στον αέρα ο Μικρούτσικος – Η άγνωστη σχέση του με τον Τζώρτζη Μονογυιό - celebs.gr

Breaking

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Λύγισε” στον αέρα ο Μικρούτσικος – Η άγνωστη σχέση του με τον Τζώρτζη Μονογυιό

featured image

Στον ξαφνικό θάνατο του Τζώρτζη Μονογυιού αναφέρθηκε σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο παρουσιαστής είχε γνωρίσει τον Τζώρτζη Μονογυιό κατά τη συμμετοχή του στο The Wall το 2003 αφού ήταν ο ίδιος που το παρουσίαζε.

Ο Ανδρέας ανέφερε πως επρόκειτο για έναν άνθρωπο και μια προσωπικότητα που δεν περνούσε απαρατήρητη και θυμήθηκε μια από τις ιστορίες που είχαν ζήσει στο The Wall.


«Έχω πάρα πολλές ιστορίες με τον Τζώρτζη που ίσως δεν έχουν νόημα αυτή τη στιγμή είναι πολύ νωπός ο χαμός του. Ήταν μια φυσιογνωμία και ένα πρόσωπο με μια δράση στο The Wall που δεν είναι απλο αυτές που ξεχνιούνται. Θυμάμαι ατάκες του. Μια δράση και μια ατάκα του έκανε και το πικ σε ακροαματικότητα στη συγκεκριμένη εκπομπή. Ήταν στην αυλή – είχε σχέση με την Σίσσυ μέσα, μια σχέση παθιασμένη – και είχαν συνεννοηθεί να χάσει για να πάει και εκείνη στην καλύβα για να είναι μαζί. Επειδή το έπαθλο στον αγώνα ήταν χρηματικό εκείνη τελευταία στιγμή αποφάσισε να παίξει κανονικά. Όταν άνοιξε η πόρτα και μπήκε άλλος παίκτης στην αυλή και όχι η Σίσσυ, τότε φώναξε εκείνη την ατάκα που έγινε και το πικ, “Σίσσυ, τελειώσαμε”. Το κακό είναι ότι χθες είπε στην ίδια τη ζωή ότι τελειώσανε. Ένα νέο παιδί, ένας άνθρωπος πολύ ζωντανός, οξύθυμος, χαρούμενος…» είπε ο αικίνητος παρουσιαστής.
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου