Σπύρος Μπιμπίλας για Πάνο Νάτση: «Η μητέρα του δεν θα μάθει για την τραγική απώλεια του παιδιού της» - celebs.gr

Breaking

Σπύρος Μπιμπίλας για Πάνο Νάτση: «Η μητέρα του δεν θα μάθει για την τραγική απώλεια του παιδιού της»

featured image

Στην εκπομπή «Πρωινό» στον ΑΝΤ1 μίλησε το πρωί της Δευτέρας ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και συνάδελφος του Πάνου Νάτση, μίλησε για τον θάνατο του 31χρονου ηθοποιού στο τροχαίο.

Μάλιστα, ο Σπύρος Μπιμπίλας, αποκάλυψε ότι η μητέρα του ηθοποιού δεν έχει ενημερωθεί για τον θάνατο του γιου της, λόγω ενός προβλήματος υγείας.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Βιασμός Γεωργίας – Ανατροπή τελευταίας στιγμής: Νεος μάρτυρας την “ακυρώνει” – «Ήταν μια χαρά μετά το πάρτι»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Survivor – Τα γράφαμε. Οριστικό τέλος απο το ριάλιτι επιβίωσης ο Πηλίδης

«Διαβάσαμε ότι μέχρι χθες το βράδυ δεν γνώριζε η μητέρα του για τον χαμό του παιδιού της, γιατί κανείς δεν είναι ακόμα σε θέση να της το ανακοινώσει», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε: «Είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, ας μην μπαίνουμε σε αυτό. Δεν θα το μάθει από ό,τι ξέρω. Είναι κάτι που αφορά σε θέμα υγείας και δεν θα ήθελα να επεκταθούμε».


«Δεν θα είναι στην κηδεία δηλαδή;», ρώτησε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος και ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Μη με ρωτάτε τέτοια πράγματα παιδιά, με φέρνετε σε δύσκολη θέση».

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Τάσο Τεργιάκη, η κηδεία του Πάνου Νάτση θα γίνει την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών, στη Νίκαια.

Οι συνάδερφοι του Πάνου Νάτση δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο 31χρονος ηθοποιός έχασε τη ζωή του τόσο ξαφνικά και τον αποχαιρετούν μέσα από τα social media, ενώ αρκετοί ηθοποιοί μίλησαν και στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό».

Με δάκρυα στα μάτια ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε πρώτη φορά για τον θάνατο του Πάνου Νάτση το βράδυ της Κυριακής, μετά το τέλος της παράστασης που πρωταγωνιστεί» στο θέατρο Ήβη.

Ο Πάνος Νάτσης συμμετείχε τα τελευταία τρία χρόνια στη θεατρική παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του» στο Θέατρο Ήβη, ενώ θα πρωταγωνιστούσε και στην κωμική σειρά του σεναριογράφου, «Σέρρες», απόσπασμα της οποίας μεταδόθηκε από την εκπομπή «Το Πρωινό».

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ