Κατερίνα Καινούργιου για τον βιασμό της Γεωργίας: «Ο επιχειρηματίας είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση» - celebs.gr

Breaking

Κατερίνα Καινούργιου για τον βιασμό της Γεωργίας: «Ο επιχειρηματίας είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση»

featured image

Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή την υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, μίλησε στην εκπομπή της για τον έναν από τους επιχειρηματίες του μαγαζιού, όπου και έγινε συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε έξω από το μαγαζί, αποκαλύπτοντας πως γνωρίζει ένας από τους επιχειρηματίες.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έχασε μάνα, πατέρα, σύντροφο μέσα σε 1 χρόνο, τη νάρκωσαν, τη βίασαν κι έμεινε 3 μέρες άπλυτη μετά το βιασμό

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μπουκοταζ στα αναψυκτικα της οικογένειας που εμπλέκεται στον βιασμό

«Γνωρίζω ένα από τα παιδιά που είναι επιχειρηματίες στο μαγαζί, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Απογοητευμένος πάρα πολύ. Τον έχουν διώξει πολύ καιρό από το μαγαζί (τον άνθρωπο που φέρεται να εμπλέκεται), είχε μια εργασιακή σχέση με το μαγαζί. Αυτό ξέρω εγώ» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.


Κατερίνα Καινούργιου: Η αναφορά της παρουσιάστριας για τα σχόλια στα social media

Στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να ξεκαθαρίσει: «Μια διευκρίνιση για να μην υπάρχουν τυχόν παρεξηγήσεις. Είναι μια δικτατορία τα social media που πρέπει πλέον να προσέχεις τι λες. Είπα πριν ότι από το συγκεκριμένο μαγαζί τυχαίνει ένας από τους επιχειρηματίες να είναι και φίλος μου.

Εννοείται ότι δεν μιλάω για τον ίδιο άνθρωπο που έχουν διώξει. Όταν είσαι σε μια παρέα και σου ζητάνε να βγάλεις μια φωτογραφία, το ότι έχεις φωτογραφία με αυτόν τον άνθρωπο, δεν σημαίνει ότι πριν έχεις ζητήσει το ποινικό μητρώο του. Έχω βγάλει φωτογραφία με το σύμπαν, δεν γνωρίζω τι έχουν κάνει πριν. Αν αποδειχθεί κάτι για κάποιον που γνωρίζω, για μένα μετά είναι τέλος. Να είστε προσεκτικοί με αυτά που γράφετε, τέλος».

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ