Βιασμός Γεωργίας – Ανατροπή τελευταίας στιγμής: Νεος μάρτυρας την “ακυρώνει” – «Ήταν μια χαρά μετά το πάρτι» - celebs.gr

Breaking

Βιασμός Γεωργίας – Ανατροπή τελευταίας στιγμής: Νεος μάρτυρας την “ακυρώνει” – «Ήταν μια χαρά μετά το πάρτι»

featured image

Νέα κατάθεση μαρτύρος έφτασε στην ανακρίτρια από το πάρτι στη Θεσσαλονίκη στο οποίο παρευρέθηκε η 24χρονη Γεωργία Μπίκα.

Ενώπιον της πέμπτης τακτικής ανακρίτριας βρέθηκε μάρτυρας που παρουσίασε μια διαφορετική εκδοχή για το πάρτι σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη όπου βιάστηκε η Γεώργια Μπίκα

Συνεχίζονται οι καταθέσεις για την υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα. Η κοπέλα ισχυρίζεται ότι βιάστηκε τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στη σουίτα γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Εκτός εαυτού ο Βαγγέλης Περρής με τον Γιώργο Πατούλη: «Θα έπρεπε να έχετε βάλει την ουρά στα σκέλια»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ποια «Ελπίς»; Έλληνες “σφίχτες” βγήκαν γυμνοί στα χιόνια για να το παίξουν παλικάρια!

Στο πλαίσιο αυτό, κατέθεσε την Πέμπτη το πρωί ένας από τους παρευρισκόμενους στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Θάνο Καρατσιώλη, που μίλησε στο makthes.gr, ο συγκεκριμένος άντρας φέρεται να παρουσιάζει μία διαφορετική εκδοχή.


«Ο πελάτης μου ήταν καθ’ όλη την διάρκεια του πάρτι στη σουίτα. Παρουσιάζει μία διαφορετική πραγματικότητα.

Λέει πως είδε την 24χρονη και όταν επέστρεψε στο ξενοδοχείο και όπως στηρίζει δεν την αντίκρισε στην κακή κατάσταση που αναφέρει».

Παράλληλα, ο ίδιος μάρτυρας έδωσε στοιχεία για την ατμόσφαιρα που υπήρχε εκεί.

«Δεν είδε στο πάρτι κάτι περίεργο ή κάτι που να συνδέεται με παράνομες πράξεις».

Μάλιστα, ο δικηγόρος του ισχυρίζεται πως τουλάχιστον ακόμη δύο παρευρισκόμενοι τον έχουν πλησιάσει για να καταθέσουν όσα γνωρίζουν.

Τα συγκεκριμένα άτομα – που είχαν προσκληθεί στο ίδιο πάρτι με την 24χρονη – περιγράφουν με διαφορετικό τρόπο την βραδιά τους.

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, πως τα άτομα που παρευρέθηκαν στο πάρτι ήταν εντέλει περισσότερα από 17, καθώς πολλοί πήγαιναν για λίγη ώρα και αργότερα αποχωρούσαν.

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ