Σοφία Βόσσου - Συγκλονίζει το βίντεο μέσα από το νοσοκομείο μετά το χειρουργείο που υποβλήθηκε - celebs.gr

Breaking

Σοφία Βόσσου - Συγκλονίζει το βίντεο μέσα από το νοσοκομείο μετά το χειρουργείο που υποβλήθηκε

featured image

Ένα συγκλονιστικό βίντεο μέσα από το νοσοκομείο ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σοφία Βόσσου.

Με αυτόν τον τρόπο, η Σοφία Βόσσου, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο νοσοκομείο, έπειτα από το χειρουργείο που υποβλήθηκε.

«ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΑ 🤣🤣🤣🤣🤣και την έβγαλα ΚΑΘΑΡΗ θέλει ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ …….ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ», έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από το βίντεό της η Σοφία Βόσσου.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κόντρα Τριανταφυλλόπουλου-Χατζηνικολάου για τον βιασμό : “Έμαθα ότι ξέχασες…”

Δείτε το βίντεο


Σοφία Βόσσου: «Μετά το χειρουργείο έφτασα 37 κιλά, πέθαινα»

«Είχα ένα μικρό πρόβλημα στο στομάχι. Κάνουμε ένα χειρουργείο. Πάει καλά. Παθαίνω μια διάτρηση ξαφνικά, αλλοιώθηκε η γεύση μου εξαιτίας αυτού και έφτασα 37 κιλά! Δεν μπορούσα να φάω. Με έτρεφαν με παρεντερικές. Είναι ένας σάκος που έχει τροφή, το βάζουν στον λαιμό με φλέβα, για να μπορούσα να φάω. Την παραμονή Πρωτοχρονιάς πέθαινα κανονικά. Ο οργανισμός μου έτρωγε τις σάρκες του», είχε πει η τραγουδίστρια σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και στο «Σου Κου family».

«Πήρα δύναμη από τους δικούς μου ανθρώπους και από το παιδί μου. Έτσι όπως ήμουνα με τα σακουλάκια συνέχισα τα μαθήματα, και εγώ εκεί έλεγα “όχι, θα ζήσεις”. Δεν το κρύβω όμως ότι πέρασα στιγμές μεγάλου πόνου». [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ