Η κατάντια της Ελληνικής τηλεόρασης - ΜΑλλιοτραβιούνται για το ποιο κανάλι θα φιλοξενήσει τον Μπιμπίλα - celebs.gr

Breaking

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

Η κατάντια της Ελληνικής τηλεόρασης - ΜΑλλιοτραβιούνται για το ποιο κανάλι θα φιλοξενήσει τον Μπιμπίλα

featured image

Έξαλλη έγινε σήμερα το πρωί η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της με αφορμή τα όσα της είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Με ένταση ξεκίνησε η σημερινή εκπομπή «Super Κατερίνα». Η Κατερίνα Καινούργιου καλημέρισε τον Σπύρο Μπιμπίλα μέσω Skype, ο οποίος βέβαια βιαζόταν καθώς την ίδια στιγμή τον καλούσαν να βγει και στο «Πρωινό» του ANT1.

Τότε, η Κατερίνα Καινούργιου εμφανώς νευριασμένη με τον καλεσμένο της δεν δίστασε να τον «σφάξει με το γάντι» για το γεγονός ότι είχε κανονίσει να βγει και σε άλλη εκπομπή.

«Δεν έχω θέμα να βγούμε διακαναλικά, αλλά πρέπει να το συνεννοηθούμε. Όλο αυτό το παρασκήνιο που λες εγώ και το τηλεοπτικό κοινό δεν το γνωρίζουμε. Είναι περιττό να το λες. Αυτό που κάνεις τώρα με στεναχωρεί. Θες να κλείσουμε να βγεις στην Φαίη; Δεν έχω θέμα εγώ» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.


Ωστόσο, μετά την προβολή των δηλώσεων του Κωνσταντίνου Τζούμα, ο Σπύρος Μπιμπίλας τόνισε ότι είχε κανονίσει να βγει στην εκπομπή του Alpha για πέντε λεπτά και πως τον κρατούν παραπάνω ώρα ενώ βιάζεται να φύγει. Τότε η Κατερίνα Καινούργιου έγινε πυρ και μανία και ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής.

«Έχω αρχίσει και στεναχωριέμαι γιατί έχεις βγει από την αρχή και μου λες θέλω να βγω στην Φαίη. Δηλαδή πραγματικά με κάνεις και νιώθω άσχημα. Και στους άλλους κάνεις το ίδιο; Μα τρία λεπτά είσαι στον αέρα. Βρε Σπύρο από την ώρα που έχεις βγει σε μένα, όλο γκρινιάζεις. Για να κλείσεις και να βγεις απέναντι βρε Σπύρο. Κλείστε τον Σπύρο, να βγει απέναντι. Αν αυτό θες, με το καλημέρα μου το λες κάθε φορά. Με προσβάλλεις και μένα αυτή τη στιγμή. Είπαμε δέκα λεπτά, και μιλήσαμε 8! Έχουμε ακόμη δυο λεπτά. Δεν σε καλούμε μόνο να σχολιάζεις, σε στηρίζουμε σε ό,τι και αν μας ζητήσεις» τόνισε η Καινούργιου.

Δείτε το βίντεο
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου