Προκαλεί η Τζούλια Αλεξανδράτου - Αγόρασε Ferrari και ποζάρει με 50αρικα - celebs.gr

Breaking

Προκαλεί η Τζούλια Αλεξανδράτου - Αγόρασε Ferrari και ποζάρει με 50αρικα

featured image

Την Τζούλια Αλεξανδράτου την γνωρίσαμε το 2006 από τη συμμετοχή της στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, όπου τράβηξε τα βλέμματα πάνω της με την απαράμιλλη ομορφιά της.

Η ξανθιά καλλονή με τα γαλάζια μάτια που απασχόλησε την κοινή γνώμη με τις ταινίες ερωτικού περιεχομένου στις οποίες συμμετείχε, δεν είναι πλέον το φρέσκο κορίτσι που γνωρίσαμε κάποτε.

Το μοντέλο που 12 χρόνια χρόνια πριν σόκαρε την Ελλάδα με τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Σειρηvάκη, έχει αφήσει πίσω την υπερέκθεση του παρελθόντος και πλέον βγάζει τα προς το ζην και μέσω γνωστής πλατφόρμας προσωπικού υλικού, στην οποία οι subscribers μπορούν να απολαύσουν φωτογραφίες και βίvτεό της.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Κάντε καμία δημοσιογραφία της προκοπής! – Μετά λέτε «γιατί λένε Μητσοτάκη γαμ…»»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Η Σπυροπούλου τι δουλειά έχει στην τηλεόραση; Με κάνει και ντρέπομαι»

Η ίδια, αφήνει να εννοηθεί πως είναι πολύ άνετα οικονομικά, με το τελευταίο βίvτεο που ανήρτησε στα social media της ως Julia Hunt να την απεικονίζει μέσα σε μία Ferrari και λίγο αργότερα να επιδεικνύει… 50ευρα αλλά και χαρτονομίσματα των 500 ευρώ.


Όπως θα δείτε, η Τζούλια Αλεξανδράτου, φανερά αδυνατισμένη φορώντας ένα μαύρο σορτς και κόκκινο παλτό ποζάρει με χαρτονομίσματα των πεντακοσίων ευρώ, ενώ σε βίντεο που δημοσίευσε στα social media φαίνεται να οδηγεί μία Ferrari, δηλώνοντας ότι είναι «στα καλύτερά της».

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ