Τα κρυφά διαμάντια του Netflix: Πώς θα βρείτε παιχνίδια ή θα δείτε μια ταινία με φίλους που βρίσκονται μακριά - celebs.gr

Breaking

Τα κρυφά διαμάντια του Netflix: Πώς θα βρείτε παιχνίδια ή θα δείτε μια ταινία με φίλους που βρίσκονται μακριά

featured image

Εάν είστε συνδρομητής του Netflix μπορεί να χάνετε κάποιες διασκεδαστικές λειτουργίες χωρίς να το καταλάβετε.

Από τα … κρυφά παιχνίδια μέχρι τα πάρτι, ακολουθούν μερικές συμβουλές για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το λογαριασμό σας στο Netflix.

Κρυφά παιχνίδια Το Netflix διαθέτει μια σειρά από παιχνίδια στα οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω της εφαρμογής Android ή iOS.. Ανοίξτε την εφαρμογή και πληκτρολογήστε «παιχνίδια» (games) στο εργαλείο αναζήτησης. Τότε θα παρατηρήσετε πως εμφανίζεται μια επιλογή παιχνιδιών και ίσως να ξαφνιαστείτε όταν δείτε ακόμη και ένα παιχνίδι «Stranger Things 3».


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κόντρα Τριανταφυλλόπουλου-Χατζηνικολάου για τον βιασμό : “Έμαθα ότι ξέχασες…”

Κάντε κλικ στο παιχνίδι που θέλετε να παίξετε και στη συνέχεια στο κουμπί «λήψη παιχνιδιού» για να το εγκαταστήσετε.

Πώς να διοργανώσετε ένα πάρτι προβολής ταινίας από μεγάλη απόσταση στο Netflix Αυτή η συμβουλή είναι ιδανική για να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας εκπομπές στο Netflix την ίδια ακριβώς στιγμή με τους φίλους ή την οικογένειά σας, ακόμη κι αν δεν βρίσκονται στο σπίτι σας.

Το Netflix Party είναι μια εύχρηστη επέκταση του Google Chrome που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε το Netflix με οποιονδήποτε.


Αφού κατεβάσετε την επέκταση, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο με δυνατότητα κοινής χρήσης, στον οποίο μπορούν να κάνουν κλικ όλοι οι φίλοι σας για την ίδια εμπειρία προβολής. Το Netflix Party διαθέτει ακόμη και μια δυνατότητα συνομιλίας, ώστε να μπορείτε να συζητάτε αλλά και να σχολιάζετε ότι βλέπετε.

Παίξτε σε ρουλέτα στο Netflix εάν δεν μπορείτε να αποφασίστε τι θα δείτε Αν δυσκολεύεστε να βρείτε τι να δείτε στο Netflix, ένα «τυχαίο» κουμπί μπορεί να είναι η απάντηση. Ένα διαδικτυακό εργαλείο που ονομάζεται Netflix Roulette επιλέγει μια εκπομπή ή μια ταινία για τους αναποφάσιστους. Σας επιτρέπει ακόμη και να φιλτράρετε ανά είδος και βαθμολογία στο IMDB για να βελτιώσετε τις αναζητήσεις σας.

Μπορείτε ακόμη και να προσθέστε άλλες υπηρεσίες ροής όπως το Amazon Prime Video για να πραγματοποιήσετε αναζήτηση σε όλες τις επιλογές από ένα μέρος (η υπηρεσία αυτή λειτουργεί στις ΗΠΑ). Μπορείτε να βρείτε την ρουλέτα Netflix εδώ.

Μυστικοί κωδικοί Netflix Υπάρχει μια επιλογή κωδικών που μπορείτε να πληκτρολογήσετε στη γραμμή αναζήτησης του Netflix που θα εμφανίσει «κρυφές κατηγορίες».

Για παράδειγμα, οι θαυμαστές των «Anime» θα χαρούν να μάθουν πως ο κωδικός «7424» εμφανίζει πολύ περιεχόμενο Anime. Αν πάλι πληκτρολογήσετε «47465» στη γραμμή αναζήτησης του Netflix, θα δείτε να εμφανίζονται μερικά «κλασικά γουέστερν» ενώ ο κωδικό «48744» θα πρέπει να εμφανίζει κλασικές πολεμικές ταινίες. Βέβαια, να σημειωθεί πως το Netflix αλλάζει συχνά τους κωδικούς, με αποτέλεσμα ορισμένοι από αυτούς να μην λειτουργούν πλέον. [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ