«Αν το πηγαίναμε τα PCR test στα 30 ευρώ θα επιβίωναν 4 – 5 μεγάλες αλυσίδες» - celebs.gr

Breaking

«Αν το πηγαίναμε τα PCR test στα 30 ευρώ θα επιβίωναν 4 – 5 μεγάλες αλυσίδες»

featured image

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αιτιολόγησε την απόφασή που έλαβε η κυβέρνηση, να μπει πλαφόν στο PCR στα 47 ευρώ, εν μέσω χιλιάδων κρουσμάτων, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εξηγεί γιατί δεν κατέβηκε ακόμη περισσότερο η τιμή του PCR

Όπως υπογράμμισε ο υπουργός Ανάπτυξης «αν πηγαίναμε στα 30 ευρώ, θα επιβίωναν μόνο οι 4-5 μεγάλες αλυσίδες, θα έκλειναν όλα τα μικρά εργαστήρια, θα πήγαιναν όλοι στα μεγάλα διαγνωστικά κέντρα, οπότε εκεί θα μπούκωνε το σύστημα και θα παίρναμε τα τεστ από την μία Δευτέρα στην άλλη. Ο μικρός εργαστηριακός έχει κόστος 35€, καθαρό, χωρίς τον υπάλληλο, μόνο τα αντιδραστήρια».


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σάλος με την Αθηνά Ωνάση: Στο φως η σεξουαλική ζωή και οι… προτιμήσεις της!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η Αθήνα έγινε Ισλαμαμπάντ την Πρωτοχρονιά

Και συμπλήρωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης «την τιμή των 47€ την βγάλαμε μετά από δύο μέρες έλεγχο όλων των παραστατικών ευρώ-ευρώ, του μισθολογίου, του κόστους που έχουν τα γάντια, οι φόρμες, το ενοίκιο του γραφείου, η απόδοση των μηχανημάτων. Δεν είναι μια τιμή που την βγάλαμε στον αέρα. Βγήκε για να εξασφαλίσει τα εξής πράγματα, ότι θα έχουμε pcr αξιόπιστα και επάρκεια στην αγορά και θα είναι το δυνατόν φθηνότερα».

Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη για τη χαμηλή τιμή του μοριακού τεστ στην Κύπρο

Ερωτηθείς για το κόστος του PCR στην Κύπρο, που δεν φτάνει τα 25 ευρώ, επεσήμανε «χθες μίλησε ο κ. Πλεύρης με τον Υπουργό Υγείας της Κύπρου και η τιμή που μας έδωσαν είναι 20€-50€. Μία τιμή υπάρχει στα 20€ στην Κύπρο σε μια εταιρεία, η οποία όπως μας είπαν οι δικοί μας γιατροί και ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος σε συνάντηση που κάναμε, μας έφεραν τα χαρτιά ότι είναι πολύ χαμηλής αξιοπιστίας, κινέζικο και όχι παρόμοιο με αυτά που πωλούνται εδώ. Στην Κύπρο δεν έχει διατίμηση το μοριακό τεστ». [/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ