Οι άγνωστες τραγωδίες του Survivor: Τρεις παίκτες που πέθαναν στον Άγιο Δομίνικο και το ξέρουν ελάχιστοι - celebs.gr

Breaking

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Οι άγνωστες τραγωδίες του Survivor: Τρεις παίκτες που πέθαναν στον Άγιο Δομίνικο και το ξέρουν ελάχιστοι

featured image

Πέρα από τα εκρηκτικά επεισόδια και τα γέλια που μας προσφέρει πολλές φορές το Survivor έχει χαρακτηριστεί και από θανατικές τραγωδίες.

To survivor δεν κρύβει μόνο δώρα και δοκιμασίες αλλά και τραγωδίες, με θανάτους παικτών που έχασαν τη ζωή τους στον στίβο της μάχης και ελάχιστοι γνωρίζουν.

Έπαθλα, αγωνίσματα, ίντριγκες, τσακωμούς αλλά και θανάτους, που λίγοι ήξεραν, στο διάσημο παιχνίδι επιβίωσης.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Κάντε καμία δημοσιογραφία της προκοπής! – Μετά λέτε «γιατί λένε Μητσοτάκη γαμ…»»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Η Σπυροπούλου τι δουλειά έχει στην τηλεόραση; Με κάνει και ντρέπομαι»

Δεν είναι λίγες όμως οι φορές που έχει αποδειχθεί πως το Survivor είναι επικίνδυνο, αφού 3 παίκτες έχουν χάσει τη ζωή τους είτε κατά την διάρκεια του στίβους μάχης είτε στο νοσοκομείο.


Ο πρώτος θάνατος σημειώθηκε το 2009. Πρόκειται για τον Μόντσο Βοντνιτσάροφ από το Βουλγαρικό Survivor. Ο 54χρονος πέθανε κατά την διάρκεια του αγωνίσματος από καρδιακή προβολή.

Ο δεύτερος θάνατος σημειώθηκε επίσης το 2009, στο ριάλιτι του Πακιστάν. Την ώρα αγωνίσματος ο Σάαντ Καν, την ώρα που έπρεπε να κολυμπήσει μεταφέροντας ένα φορτίο 7 κιλών, πνίγηκε καθώς του ήταν αδύνατον να συνεχίσει από το βάρος και την κούραση. Παρόλο που μπορούσε να σωθεί, η παραγωγή δεν τον άκουσε ή είδε – ενώ φώναζε – με αποτέλεσμα να τον εντοπίσουν οι δύτες λίγο αργότερα νεκρό. Ο παίκτης ήταν μόλις 32 ετών.

Ο τρίτος θάνατος σημειώθηκε στο Survivor της Γαλλίας το 2013 και πρόκειται για τον Τζέραλντ Μπάμπιν που ήταν 25 ετών. Ο παίκτης διαγώστηκε με αφυδάτωση, ενώ κατέρρευσε την ώρα του αγωνίσματος από κράμπες.

Λίγη ώρα αργότερα όταν η παραγωγή αποφάσισε να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο πέθανε από μια σειρά καρδιακών ανακοπών. Αιτία θανάτου όπως αποκαλύφθηκε ήταν καρδιακή ανεπάρκεια σε διεσταλμένη καρδιομυοπάθεια. [/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου