Τεράστια τα προβλήματα για όσους θέλουν να πάρουν τα 2000 ευρώ αποζημίωση απο την Αττική οδό - celebs.gr

Breaking

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Τεράστια τα προβλήματα για όσους θέλουν να πάρουν τα 2000 ευρώ αποζημίωση απο την Αττική οδό

featured image

«Πόρτα», από την ηλεκτρονική πλατφόρμα για την αίτηση αποζημίωσης 2.000 ευρώ, φαίνεται ότι θα «φάνε» εκατοντάδες πολίτες που αποκλείστηκαν επί ώρες στην Αττική Οδό λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα».

Μπορεί η εταιρεία να ισχυρίζεται ότι θα καταβάλει το συγκεκριμένο ποσό σε όλους τους… ταλαιπωρημένους πολίτες, η πραγματικότητα όμως είναι εντελώς διαφορετική.

Και αυτό γιατί, όπως συμβαίνει πολλές φορές σε υποθέσεις καταβολής αποζημίωσης από ιδιωτικές εταιρειες σε πολίτες, υπάρχουν τα περιβόητα «ψιλά» γράμματα.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο Σάκης Ρουβάς αποκαλύπτει: «Τα έχασα όταν είδα τον αδερφό μου στο Survivor, δεν το περίμενα»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Βιασμός Γεωργίας Μπίκα – Στα χέρια μας όλο το πόρισμα των Τοξικολογικών εξετάσεων

Όπως είπε η δικηγόρος Κατερίνα Φραγκάκη μιλώντας στην ΕΡΤ, εντοπίζονται σοβαρά προβλήματα με την αποζημίωση των 2.000 ευρώ.


Όπως εξήγησε, η καταβολή της αποζημίωσης αφορά σε οχήματα και όχι σε οδηγούς ή επιβαίνοντες σε όχημα που εγκλωβίστηκε στην Αττική Οδό την ημέρα της κακοκαιρίας «Ελπίδα».

Συγκεκριμένα, δεν αποζημιώνονται με 2.000 ευρώ όλοι οι επιβαίνοντες σε ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητα ή ταξί καθώς και εκείνοι που οδηγούσαν εταιρικά αυτοκίνητα ή οχήματα που έχουν αποκτηθεί μέσω leasing καθώς δεν αναγνωρίζονται ως ιδιοκτήτες.

Την ίδια ώρα, αντιλαμβανόμενοι μάλλον την προσπάθεια «κοροϊδίας», δεκάδες πολίτες έχουν επιλέξει να ακολουθήσουν την δικαστική οδό σε βάρος της Αττικής Οδού.

Ήδη η πρώτη ομαδική αγωγή κατά της Αττικής Οδού είναι γεγονός, με οκτώ πολίτες και διεκδικούν 128.000 ευρώ.

Ωε γνωστόν, ένα ακόμη μελανό σημείο για την είσπραξη της αποζημίωσης των 2.000 ευρώ αποτελεί το γεγονός ότι ζητείται από τους πολίτες δήλωση παραίτησης από άλλη αποζημίωση μέσω της προσφυγής στη δικαιοσύνη.

Να σημειωθεί ότι ο ΔΣΑ από την πρώτη στιγμή με ανακοίνωσή του είχε επισημάνει ότι κανένας πολίτης δεν θα πρέπει να παραιτηθεί από την αξίωση για προσφυγή στη δικαιοσύνη.

[/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου