Δολοφονία Άλκη – Τι δήλωσε ο 20χρονος Αλβανός λίγο πριν παραδοθεί στις αρχές- “Λυπάμαι και έχω μετανιώσει” - celebs.gr

Breaking

Δολοφονία Άλκη – Τι δήλωσε ο 20χρονος Αλβανός λίγο πριν παραδοθεί στις αρχές- “Λυπάμαι και έχω μετανιώσει”

featured image

Παραδόθηκε ο 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία και εμπλέκεται στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Λίγο πριν παραδοθεί στις αρχές, ο 20χρονος Αλβανός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου “T-Live” και τον Βασίλη Παπαναστασούλη.

«Είδα στις ειδήσεις για το συμβάν και φοβήθηκα. Έφευγε ο πατέρας και η γιαγιά μου για την Αλβανία και πήγα και εγώ μαζί τους….

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σκάνδαλο στο Survivor! Χαμός με το… βαθύ λαρύγγι – Οι παίκτες έμαθαν όσα λέγονται στην Ελλάδα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Το έκανε με τον μαθητή της: Σάλος με 23χρονη γυμνάστρια μετά τον σχολικό χορό

Δεν έχω ξαναβρεθεί σε τέτοια θέση και ούτε ήθελα. Μόνος μου πήρα την απόφαση να φύγω από την Ελλάδα. Δεν είπα κάτι στον πατέρα μου. Τους είπα τι συνέβη όταν ήμουν στην Αλβανία. Έφυγε ο πατέρας μου να φέρει τη γιαγιά μου εδώ που μένει και του είπα να έρθω μαζί του.


Είναι μια μεγάλη περιπέτεια για τη ζωή μου και φοβάμαι πολύ. Όλα τα υπόλοιπα θα τα πω στον ανακριτή. Έχω μάθει για το ένταλμα και ξέρω ότι κάποιοι έχουν προφυλακιστεί. Για το ρόλο μου στο περιστατικό θα τον πω στον ανακριτή. Θα παραδοθώ στην Ελλάδα», είπε ο 20χρονος.

Όσον αφορά τι θα ήθελε να πει στους γονείς του Άλκη, δήλωσε στην ενημερωτική εκπομπή του Alpha: «Μέσα από τα βάθη της ψυχής μου λυπάμαι για ότι έγινε και θέλω να τους πω συλλυπητήρια. Έχω μετανιώσει ναι. Δεν θα πήγαινα ξανά στο γήπεδο γιατί η οπαδική βία έχει φτάσει στα άκρα. Έχω φέρει τους δικούς μου σε δύσκολη θέση και θέλω να σταθούν δυνατοί. Ούτε εγώ ούτε αυτοί περίμεναν να έρθω σε αυτή τη θέση».

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ