Όταν η μάνα κάρφωνε την 29χρονη που άφησε το παιδί της να πνιγεί στην πλαζ “Γιατί δεν αυτοκτονείς;” - celebs.gr

Breaking

Όταν η μάνα κάρφωνε την 29χρονη που άφησε το παιδί της να πνιγεί στην πλαζ “Γιατί δεν αυτοκτονείς;”

featured image

Πλησιάζει η ώρα της αλήθειας για την υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών στην Πάτρα

Μια παλαιότερη ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου, της μητέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα που πέθαναν αιφνίδια μέσα σε τρία χρόνια, έφερε στο φως η εφημερίδα «Πελοπόννησος», σχετικά με υπόθεση παιδοκτονίας στην πόλη.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Συγκεκριμένα, όταν το χειμώνα του 2020 μια νεαρή μητέρα η οποία είχε αφήσει το μωρό της να πνιγεί σε πλαζ, αποφυλακίστηκε, έχοντας καταδικαστεί για παιδοκτονία (και όχι για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως) σε ποινή 8 ετών με αναστολή μέχρι την έφεση, η Ρούλα Πισπιίργκου δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός.

Σχολιάζοντας σε ένα σχετικό θέμα που αναρτήθηκε στο facebok, έγραφε: «Συγχαρητήρια στην ελληνική δικαιοσύνη… Απορώ αυτό το θηλυκό πως μπορεί και ζει ακόμα και δεν έχει αυτοκτονήσει από τις τύψεις. Κυρία τώρα θα βγει θα κάνει ζωάρα και καφεδάκι, ποτάκα κλπ. και η ψυχούλα χάθηκε για πάντα … Αλίμονο από αυτό το παιδάκι που δεν πρόλαβε να νιώσει αγάπη».

nb keimeno anartisi pispirigkou

Η ώρα των εξελίξεων

Εν τω μεταξύ, από σήμερα, ή αύριο, ξεκινούν οι καταθέσεις των πρώτων μαρτύρων (ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό), με τις Αρχές να προσπαθούν να απαντήσουν σε ερωτήματα που όσο περνά ο καιρός αυξάνονται, όπως π.χ. για την πιθανή σύνδεση των τριών θανάτων μέσα σε 33 μήνες, για τα ημιτελή (ακόμα και αμφισβητούμενα) ιατρικά πορίσματα, τις ιατρικές εκτιμήσεις που έρχονταν σε αντίθεση με την κατάληξή τους, το γεγονός ότι δεν υπήρξε ταυτόχρονη ασθένεια των παιδιών και άλλα πολλά.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, έχει συσταθεί μια άτυπη επιστημονική ομάδα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, αποτελούμενη από τον Νίκο Καρακούκη, προϊστάμενο της Υπηρεσίας, τον Νίκο Καλόγρια και την Χριστίνα Τσάκωνα. Ο ρόλος τους θα είναι να επαναξιολογήσουν τους ιατρικούς φακέλους της 3,5 ετών Μαλένας και της έξι μηνών Ίριδας, των κοριτσιών που έφυγαν πρώτα από τη ζωή.


Αυτό που περιμένει ακόμα η ειδική ομάδα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Αττικής για να έχει πλήρη εικόνα της υπόθεσης, είναι τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων της εννιάχρονης Τζωρτζίνας, η τελευταία απώλεια της οικογένειας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, εντός της εβδομάδας πιθανόν οι Αρχές θα έχουν στα χέρια τους όσα χρειάζονται.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα