«Ματωμένος» γάμος: 30χρονη έγκυος νύφη πέθανε στο αμάξι για την εκκλησία, σε τpαγική κατάσταση ο γαμπρός - celebs.gr

Breaking

«Ματωμένος» γάμος: 30χρονη έγκυος νύφη πέθανε στο αμάξι για την εκκλησία, σε τpαγική κατάσταση ο γαμπρός

featured image

Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους έληξε άδοξα, όταν η 30χρονη Τζέσικα Γκουέντες ούσα έξι μηνών έγκυος, έχασε τις αισθήσεις, πηγαίνοντας νύφη στην εκκλησία.

Η 30χρονη άτυχη γυναίκα είχε φορέσει το λευκό νυφικό και ετοιμαζόταν να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της και 31χρονο πυροσβέστη Φλάβιο Γκονσάλβεζ. Ξαφνικά και ενώ κατευθυνόταν προς την εκκλησία άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία και να ζαλίζεται, ενώ ένιωθε πόνους στο σβέρκο. Οι συγγενείς της πίστεψαν ότι ήταν απλώς πολύ αγχωμένη.

Νύφη: Από τι έπασχε η 30χρονη έγκυος

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Κυνική παραδοχή του Βασιλακόπουλου: «Η μάσκα έξω σας προστατεύει μόνο από το κρύο»

Ωστόσο κανείς δεν γνώριζε ότι η γυναίκα έπασχε από προεκλαμψία (μια σοβαρή διαταραχή της εγκυμοσύνης, που αν αφεθεί δίχως θεραπεία μπορεί να προκαλέσει σοβαρές επιπλοκές σε έγκυο και έμβρυο), μία διαταραχή που της στοίχισε τη ζωή. Συγκεκριμένα μόλις η λιμουζίνα έφτασε στην εκκλησία ένας συγγενής ζήτησε βοήθεια μιας και η 30χρονη είχε ήδη λιποθυμήσει μέσα στο αυτοκίνητο.


Σε μια συνέντευξή του ο γαμπρός είχε αναφέρει: «Ανησυχούσα γιατί αργούσαν πολύ να έρθουν. Ένας ξάδερφος της έτρεξε στο κόκκινο χαλί και μου είπε ότι η γυναίκα μου είχε χάσει τις αισθήσεις της. Άνοιξα την πόρτα του αυτοκινήτου και ήταν καθισμένη, αλλά είχε ξαναβρεί τις αισθήσεις της και μου μίλησε. “Μωρό μου, εδώ είμαι”, της είπα».

«Όλα είναι εντάξει, μου είπε. Απλά, ένιωθε ένα πόνο στο πίσω μέρος του λαιμού της. Εκείνη την ώρα ξανάγινα ο διασώστης που είμαι στην Πυροσβεστική. Την πήρα έξω από το αυτοκίνητο, άρχισα τις πρώτες βοήθειες και ζήτησα βοήθεια από τους συναδέλφους μου που βρίσκονταν εκεί για το γάμο», περιέγραψε ο γαμπρός. Η 30χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Σάο Πάολο, αλλά εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασής της μεταφέρθηκε σε μαιευτική.

Τον έκαναν να ντρέπεται για το παιδί του: Πατέρας αυτοκτόνησε επειδή τον κορόιδευαν για το βίντεο του γιου του

Σύμφωνα με τους γιατρούς η 30χρονη έγκυος υπέστη εγκεφαλικό και εσωτερική αιμορραγία εξαιτίας της προεκλαμψίας κι έπρεπε να της πάρουν το μωρό με καισαρική τομή. H Σοφία γεννήθηκε πρόωρη 6 μηνών, έχει βάρος 930 γραμ. και ύψος 34 εκατ. και μπήκε στην εντατική μονάδα νεογνών, ενώ η μητέρα της έφυγε από τη ζωή.

Υπάρχει βίντεο από τους θαλάμους του Νοσοκομείου που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ