Ο Γιος Του Θανάση Κατερινόπουλου Πριν 5 Χρόνια Κοιμήθηκε Και Δεν Ξαναξύπνησε - celebs.gr

Breaking

Ο Γιος Του Θανάση Κατερινόπουλου Πριν 5 Χρόνια Κοιμήθηκε Και Δεν Ξαναξύπνησε

featured image

Eίναι ένα από τα πρόσωπα των ημερών και όχι άδικα, μιας και ο τρόπος με τον οποίο μιλάει αλλά και αυτά που λέει, σχετικά με τα πιο ειδεχθή εγκλήματα που συγκλονίζουν τη χώρα μας, είναι υποδειγματικός. Είναι ο άνθρωπος που είχε υποψιαστεί τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο περιβόητο Έγκλημα των Γλυκών Νερών, αλλά και εκείνος τον οποίο όλοι ακούν με ευλάβεια, σχετικά με τους μυστηριώδεις θανάτους των τριών κοριτσιών από την Πάτρα.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος έχει συνδεθεί με τις εκπομπές της Αγγελικής Νικολούλη, μιας και τα τελευταία χρόνια έχει συμμετάσχει σε αμέτρητες έρευνες της καταξιωμένης δημοσιογράφου.

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


Ο εν αποστρατεία αξιωματικός της ΕΛΛΑΣ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, με αφορμή την υπόθεση της Πάτρας. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο δικό του προσωπικό δράμα, μιας και το 2017  “έχασε” τον γιο του Επαμεινώνδα εντελώς ξαφνικά. Ο 31χρονος νεαρός, έπεσε για ύπνο και δεν ξύπνησε ποτέ βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του.

Δείτε την ανάρτηση στο Facebook

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ