Το ανεξήγητο στοιχείο στον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας και τα βίντεο που θα προστεθούν στη δικογραφία - celebs.gr

Breaking

Το ανεξήγητο στοιχείο στον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας και τα βίντεο που θα προστεθούν στη δικογραφία

featured image

Το πρόβλημα υγείας της Τζωρτζίνας έφερε ξανά κοντά το ζευγάρι που είχε απομακρυνθεί

Κορυφώνεται η αγωνία γύρω από την υπόθεση των θανάτων των τριών «αγγέλων» της οικογένειας του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου από την Πάτρα.

Την ώρα που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες που θα ρίξουν «φως» στην υπόθεση των αιφνίδιων θανάτων των τριών κοριτσιών, νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής LiveNews, υπάρχουν ερωτήματα για το γεγονός ότι η 9χρονη Τζωρτζίνα, η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας που «έφυγε» τελευταία, για όσο χρόνο νοσηλευόταν μέσα στην αίθουσα της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, δεν παρουσίασε καμία επιπλοκή στην υγεία του. Αντίθετα, οι επιπλοκές στον οργανισμό της 9χρονης παρουσιάζονταν όταν το παιδί μεταφερόταν σε απλή κλίνη. Πρόκειται για ένα στοιχείο το οποίο έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των Αρχών.

Τα βίντεο της οικογένειας

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι θεράποντες ιατροί του παιδιού είχαν ζητήσει από τους γονείς και από τους συγγενείς να βιντεοσκοπούν την αντίδραση της 9χρονης με το κινητό τους όταν παρατηρούσαν κάποια αλλαγή στην κατάσταση της υγείας της. Οι γονείς της κατέγραψαν κάποια βίντεο τα οποία ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής δεν παρουσιάζουν κάτι επιλήψιμο. Τα συγκεκριμένα βίντεο θα συμπεριληφθούν στη δικογραφία για την υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας.


Η κρίση στην σχέση του ζευγαριού

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ζευγάρι φέρεται να είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα στον γάμο τους. Μάλιστα το βράδυ που «έσβησε» η 6 μηνών Ίριδα, το παιδί που «έφυγε» δεύτερο, μετά την 3,5 ετών Μαλένα, ο πατέρας απουσίαζε από το σπίτι και η μητέρα βρισκόταν μαζί με την αδερφή της. Μετά τον θάνατο του δεύτερου παιδιού της, η σχέση του ζευγαριού κλονίστηκε. Έχοντας χάσει δύο παιδιά, το ζευγάρι δυσκολευόταν να διαχειριστεί την κατάσταση. Το πρόβλημα υγείας της 9χρονης Τζωρτζίνας που την οδήγησε στο νοσοκομείο στη συνέχεια, ένωσε ξανά το ζευγάρι που προσπάθησε να μείνει ενωμένο και να αντιμετωπίσει τις νέες δυσκολίες.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ