- celebs.gr

Breaking

featured image

Με μία ανάρτηση κόλαφο η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία μετά την έναρξη του πολέμου.

Ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στην Ουκρανία έπειτα από την επίθεση της Ρωσίας έχει προκαλέσει σοκ σε ολόκληρο τον πλανήτη που παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις. Τα social media έχουν πλημμυρίσει με αναρτήσεις επωνύμων και μη προσώπων που εκφράζουν τη θλίψη και την αγανάκτησή τους που ακόμη και σήμερα, το 2022 συμβαίνουν τέτοια τραγικά γεγονότα και μάλιστα σε μια Ευρωπαϊκή χώρα.

Ανάμεσα σε αυτούς που θέλησαν να τοποθετηθούν δημόσια είναι και η Κλέλια Ρένεση η οποία δημοσίευσε μια φωτογραφία από ένα μαχητικό αεροσκάφος.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Κλέλια Ρένεση: Όσα έγραψε στην ανάρτηση

«Τόσα χρόνια μας με μανία μας εκπαίδευσαν να εξαρτόμαστε από τους άλλους. Να αγοράζουμε λεμόνια απ την Ισπανία , κατακρεουργώντας τις ντόπιες παραγωγές και πόσα άλλα αγαθά. Να αγοράζουμε το τάδε χημικό φυτοφάρμακο που δηλητηριάζει το χώμα και για να ξαναφυτέψεις το χρειάζεσαι εκ νέου


Να εξαρτώμαστε ενεργειακά σαν χώρα από άλλα κράτη εν έτη 2022. Μια χώρα με άπειρα χιλιόμετρα ακτογραμμή ( ενεργειακοί κυματοθραύστες) και άπειρο ήλιο ( ηλιακή ενέργεια) . Ο μόνος δρόμος προς την ελευθερία είναι η αυτονομία. Ο μόνος δρόμος για να μην συμμετέχεις στο έγκλημα είναι η αυτονομία.

Και που λέει κ ένας φίλος. «Μας οδήγησαν σαν χώρες και καταναλωτές να εξαρτόμαστε ενεργειακά από μια στρόφιγγα… ότι καλύτερο για αυτούς που την ελέγχουν. Με ένα κουμπί σε 1 λεπτό πετυχαίνουν παγκόσμιο πληθωρισμό… αρα κατάσχουν περιουσίες. Οι ΗΠΑ έχουν τεράστια αποθέματα από το άδειασμα της Αραβίας … θα μπορούσε να συγκρατήσει τις τιμές κι ένα παιδάκι … Αλλά το κόλπο γκροσο είναι το κέρδος που αποκομίζουν προσχηματικά… Κι αν γνώριζαν τον Πούτιν γιατί εξαρτηθήκαν από αυτόν με δίκτυα αγωγών; Όλα στο σχέδιο τπτ τυχαίο τίποτα μη ελεγχόμενο» … καλή τσικνοπέμπτη

Υγ: γι αυτό η σημερινή επανάσταση είναι μποστάνι στον κήπο σου, φωτοβολταϊκα στη σκεπη σου, λιγότερη εξάρτηση από υλικά αγαθά , περισσότερη αυτονομία».

Δείτε την ανάρτηση

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ