Ο Λιβανέζος ιδιοκτήτης του Arabica TV βρήκε την λαμποργκίνι του… χωρίς ελαστικά: Τα «σήκωσαν» με τις ζάντες - celebs.gr

Breaking

Ο Λιβανέζος ιδιοκτήτης του Arabica TV βρήκε την λαμποργκίνι του… χωρίς ελαστικά: Τα «σήκωσαν» με τις ζάντες

featured image

Ενώ το είχε παρκάρει κανονικά, το βρήκε πάνω σε… τούβλα.

Έκπληκτος έμεινε ο επιχειρηματίας Adnan Yassine από τον Λίβανο, καθώς έπεσε «θύμα» μιας απίστευτης κλοπής. Ο επιχειρηματίας, επενδυτής και ιδιοκτήτης του Arabica TV, τους τελευταίους τρεις μήνες μένει στην χώρα μας και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα προκειμένου να προχωρήσει σε επενδύσεις ακινήτων.

Κατέβηκε το πρωί να πάρει το πολυτελές αυτοκίνητό του, μάρκας λαμποργκίνι να φύγει και είδε ότι έλειπαν οι ρόδες… «Το περιστατικό έγινε προχθές το βράδυ. Ξύπνησα, κατέβηκα κάτω για να φύγω για την δουλειά μου και βρήκα το αυτοκίνητό μου χωρίς ρόδες, λάστιχα, ζάντες και χωρίς το σύστημα των φρένων.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Νεκρός ο Πάνος Νάτσης – Δεν φορούσε κράνος και πολτοποιήθηκε το κρανίο του

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Το άγνωστο βίντεο με τον Ατζούν «πρόδωσε» τον επόμενο Μαχητή του Survivor, Iδoύ πoιός μπαίνει στο παιχνίδι

2

Εγώ το είχα παρκάρει φυσιολογικά και το βρήκα πάνω σε τούβλα. Τα έβαλαν για να πάρουν τις ρόδες και τα ελαστικά. Όλα αυτά στο Lamborghini Ηuracan που είναι το μοντέλο, είναι συνολική ζημιά 40.000 ευρώ. Έχω ασφάλιση αλλά ισχύει μόνο στην χώρα μου. Εδώ στην Ελλάδα, μου καλύπτουν μόνο το 1/3 του ποσού και προσπαθώ να βρω εδώ άκρη» δήλωσε στο newsit.gr.

Συμπλήρωσε δε: «Πριν λίγους μήνες έκλεψαν το διαμέρισμα και ενός φίλου μου που είναι διάσημος Λιβανέζος τραγουδιστής. Έχω μείνει έκπληκτος γιατί η Γλυφάδα είναι ακριβό προάστιο και όλα αυτά γίνονται μέσα στον δρόμο, στις γειτονιές, χωρίς να υπάρχει ασφάλεια».

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ