Γιώργος Λιάγκας: «Ο Σάκης Ρουβάς παρουσιάζει με autocue – Έχει χάος στο μυαλό του» - celebs.gr

Breaking

Γιώργος Λιάγκας: «Ο Σάκης Ρουβάς παρουσιάζει με autocue – Έχει χάος στο μυαλό του»

featured image

Οι δηλώσεις λατρείας του Σάκη Ρουβά προς το πρόσωπο του Δημήτρη Λιγνάδη απασχολούν από το πρωί όλες τις ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκπομπές.

Ο γνωστός τραγουδιστής σε συνέντευξή του το σαββατοκύριακο είπε πως ό,τι συναίσθημα έχει για τον κατηγορούμενο -για τέσσερις βιασμούς- σκηνοθέτη είναι θαυμασμού και αγάπης και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Στο «Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά αφιέρωσαν αρκετό χρόνο σε αυτό το θέμα και είπαν πολλά.

Ο παρουσιαστής τόνισε ότι δεν έχει την επικοινωνιακή δεινότητα και αναρωτήθηκε τί πραγματικά ήθελε να πει.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Ανέφερε συγκεκριμένα: «Υπάρχουν δύο θέματα. Πρώτον, αν ο Σάκης Ρουβάς το έκανε σκοπίμως, δηλαδή αν ήθελε να βγει να πάρει θέση υπέρ του Δημήτρη Λιγνάδη, δηλαδή αν το έκανε στοχευμένα ή αν ο Σάκης Ρουβάς, που ξέρουμε όλοι, ότι δεν έχει επικοινωνιακή δεινότητα. Είναι ένας άνθρωπος που όταν παρουσιάζει, παρουσιάζει με autocue, δεν έχει την επικοινωνιακή δεινότητα ο άνθρωπος.


Μήπως ήθελε να πει κάτι καλό και κάτι κακό και να πει ότι η δικαιοσύνη θα κρίνει και τα έκανε σαλάτα και τα μπέρδεψε. Εγώ δεν έχω καταλήξει για το τι από τα δύο έπαθε ο Σάκης Ρουβάς. Το έκανε σκοπίμως και ήθελε να μιλήσει υπέρ του Λιγνάδη ή επειδή δεν έχει επικοινωνιακή δεινότητα τα έκανε χάλια; Ο Σάκης δεν είναι κολοφώνας της επικοινωνίας.

Δεν είπα εγώ ότι είναι ηλίθιος, έξυπνος είναι, απλά δεν χειρίζεται σωστά το λόγο. Δεν ξέρουμε αν ο Σάκης Ρουβάς πραγματικά ήθελε να κάνει “πλυντήριο” στον Λιγνάδη ή αν το έκανε κατά λάθος. Δυσκολεύεται, δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει τις λέξεις, το έφερνε, το γύριζε, δεν ήταν προετοιμασμένος. Αυτός που δεν βάζει τελεία είναι αυτός που έχει χάος στο μυαλό του».

Από την μεριά της, η Φαίη Σκορδά σημείωσε: «Μιλάμε για κάτι το οποίο συζητάμε τηλεοπτικά και στα social εδώ και αρκετούς μήνες. Μου κάνει εντύπωση πώς δεν ήταν προετοιμασμένος να πει κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Πώς μπορείς να μπερδέψεις το έγκλημα με μία εξάρτηση; Μου κάνει εντύπωση που ο Σάκης Ρουβάς βγαίνει ζωντανά σε μία εκπομπή που δεν συνηθίζει να το κάνει, γιατί βγαίνει με απευθείας συνδέσεις». [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ