Κατέρρευσε ο γιος του Κώστα Χαρδαβέλλα: Εσπευσμένα στο Νοσοκομείο με σωληνάκια στο χέρι - celebs.gr

Breaking

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Κατέρρευσε ο γιος του Κώστα Χαρδαβέλλα: Εσπευσμένα στο Νοσοκομείο με σωληνάκια στο χέρι

featured image

Κώστας Χαρδαβέλλας: Με μία ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο γιος του δημοσιογράφου γνωστοποίησε την περιπέτεια με την υγεία του.

Ο Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας τις τελευταίες ημέρες, όπως ανέφερε ένιωθε έντονη αδυναμία λόγω αρκετών υποχρεώσεων, κάτι που έκανε τον οργανισμό του να καταρρεύσει.

Κώστας Χαρδαβέλλας: Η ανάρτηση που έκανε ο γιος του μέσα από το νοσοκομείο


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο Σάκης Ρουβάς αποκαλύπτει: «Τα έχασα όταν είδα τον αδερφό μου στο Survivor, δεν το περίμενα»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Βιασμός Γεωργίας Μπίκα – Στα χέρια μας όλο το πόρισμα των Τοξικολογικών εξετάσεων

Ο Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ένα μικρό εμπόδιο στο δρόμο είχαμε αυτές τις μέρες αλλά όλα πηγαίνουν καλύτερα. Δεν είναι Covid για όσους αναρωτιέστε, είναι η κόπωση και το άγχος των τελευταίων μηνών, τα οποία κακώς αγνόησα. Σε μια προσπάθεια να είμαι ταυτόχρονα παντού, ο οργανισμός μου κατέρρευσε και κάπως έτσι βρισκόμαστε εδώ με διαφορά σωληνάκια στο χέρι.


Ο κυρίως λόγος που το ανεβάζω αυτό είναι για να πω σε όλους ότι τίποτα δεν αξίζει να θυσιάζουμε την υγεία μας. Να ακούτε το σώμα σας γιατί αυτό ξέρει πότε είναι η ώρα να κάνετε διάλλειμα. Και αν όχι για εσάς, κάντε το για τα άτομα που σας αγαπάνε και θα ανησυχήσουν αν σας συμβεί κάτι.

Όσο για μένα, κάνω μια μικρή επαναφορά του συστήματος και θα επιστρέψω σύντομα τόσο στo Δήμο Παλαιού Φαλήρου όσο και στο διαιτολογικό γραφείο μου, καθώς βέβαια και στο New York College και τους μαθητές μου».

Δείτε την ανάρτηση του γιου του δημοσιογράφου:

[/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου