Αλλάζει και πάλι ο καιρός – «Έρχεται εντυπωσιακή θερμοκρασιακή τραμπάλα» - celebs.gr

Breaking

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

Αλλάζει και πάλι ο καιρός – «Έρχεται εντυπωσιακή θερμοκρασιακή τραμπάλα»

featured image

Επιδεινώνεται και πάλι ο καιρός από Δευτέρα σύμφωνα με νέα πρόβλεψη του γνωστού μετεωρολόγου της ΕΡΤ, Σάκη Αρναούτογλου.

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από την ερχόμενη εβδομάδα, με τον έμπειρο προγνώστη καιρού της ΕΡΤ, Σάκη Αρναούτογλου να κάνει λόγο για «εντυπωσιακή θερμοκρασιακή τραμπάλα» ανάμεσα σε Δευτέρα και Τρίτη (8/2). Ωστόσο, οι μέγιστες τιμές θα ανέβουν ξανά την Τετάρτη.

Όπως τονίζει «την Τρίτη το πρωί το ψυχρό μέτωπο από το Βαλκάνια θα περάσει το κατώφλι της χώρας μας και θα κατεβεί αρκετά γρήγορα νοτιότερα», αλλά η επιδείνωση του καιρού θα είναι αστραπή. Η κακοκαιρία αναμένεται να επεκταθεί στην υπόλοιπη χώρα κατά τη διάρκεια της Τρίτης, με βροχές μέχρι και το ύψος της Πελοποννήσου, στα βόρεια τμήματα της Αττικής και στα βόρεια – βορειοανατολικά νησιωτικά τμήματα της χώρας. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στις περισσότερες ορεινές περιοχές στην Πελοπόννησο, στη Θεσσαλία, στη δυτική Μακεδονία καθώς και στη Θράκη.


Μετά το μεσημέρι της Τρίτης ο καιρός θα βελτιωθεί στα δυτικά και τα βόρεια από πλευράς φαινομένων. Τα φαινόμενα κινούμενα νοτιότερα θα φτάσουν στην Αττική, στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια με χιονοπτώσεις πάνω από τα 500 μέτρα υψόμετρο.

Την Τετάρτη (9/2) το πρωί, το σύστημα θα έχει κινηθεί νοτιοανατολικά και θα επηρεάζει τις νοτιοανατολικές περιοχές με βροχές και μπόρες, ωστόσο μέχρι και το βράδυ θα έχει βελτιωθεί ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας.
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου